Διπλό στην Κω με τον… συνήθη ύποπτο ο Αστέρας

Παρόλο που παρουσιάστηκε βελτιωμένος απ’ το ματς της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Διαγόρα Βατίου ο Ανταγόρας δεν τα κατάφερε ούτε σήμερα και ηττήθηκε με 0-1 απ’ τον Αστέρα Μασάρων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας. Οι «πράσινοι» χρειάζονται χρόνο έτσι ώστε να έχουν έτοιμους και τους ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ωστόσο πρέπει αρχής γενομένης απ’ το επόμενο ματς (Εντός έδρας με τον Άρη Αρχαγγέλου) να ξεκινήσουν να παίρνουν βαθμούς. Ο Μίρτεβ ήταν αυτός που έκρινε την αναμέτρηση με γκολ στο τέλος του ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το ματς με εννέα παίκτες και τους γηπεδούχους με δέκα.

Εικόνα

Το ματς ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μισάωρο με τις δύο ομάδες να βρίσκουν χώρους αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις και να προσπαθούν κυρίως από στημένες μπάλες να δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Ο Ανταγόρας είχε την ευκαιρία να φτάσει στο γκολ όταν στο 36’ ο Τσιφτσίδης πίεσε τους αμυντικούς έκλεψε την μπάλα αλλά δε μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Τόππο στέλνοντας την μπάλα στο δεξί του δοκάρι και σα να μην έφτανε αυτό για τους «πράσινους» στην τελευταία φάση του ημιχρόνου δέχτηκαν  εκείνοι το τέρμα.

Ο Πλαγγέντης Γ., βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Πλαγγέντη Ε. ο οποίος στην πλάτη της άμυνας είχε την υπομονή να δει τον Μίρτεβ που ερχόταν με φορά και πλάσαρε χωρίς πρόβλημα τον Τσαραπατσάνη για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Ανταγόρας έγινε πιο κινητικός και με την είσοδο του Ντεμκόλλι αλλά δεν έφτανε αυτό για να γίνει πιο ουσιαστικός, με τον Αστέρα να κλείνει σωστά τους χώρος και να ψάχνει στην κόντρα να κλειδώσει το ματς έχοντας μάλιστα και μια φάση στο 72ο λεπτό όταν ο Τσαραπατσάνης με την βοήθεια του δοκαριού έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Νικήτα.

Στο 80’ οι  πράσινοι έμειναν με δέκα (δεύτερη κίτρινη ο Μαρίνος) ωστόσο δύο λεπτά αργότερα βρήκαν την ευκαιρία που έψαχναν αλλά η κεφαλιά του Κλειδαρά κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Τόππου με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος παρόλο που ο Αστέρας έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές (αποβλήθηκαν για μαρκαρίσματα με δεύτερη κίτρινη οι Νικήτας και Κιλασίν Ε.).

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Μίρτεβ, Νικήτας και Πλαγγέντης Ε. ενώ απ’ τον Ανταγόρα ξεχώρισαν οι Μαρίνος, Σχουλλής και Αρκούδας.

Διαιτησία

Καλή η διαιτησία από Φραγκιαδάκη, Ατσαλάκη και Στάμο με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται κυρίως για την 2η κίτρινη κάρτα που δέχεται ο Νικήτας.

Οι συνθέσεις

Ανταγόρας:Τσαραπατσάνης,  Μπριάζνας (55′ Μέμα ), Αρκούδας , Αρβανίτης,  Αποστολόπουλος,  Μαρίνος , Τσιφτσίδης,  Λαζαρίδης , Κλειδαράς , Σχουλλής ( 63 ‘ Κατσαμούνδης ), Ναβροζίδης (46’ Ντεμκόλλι).

Αστέρας Μασσάρων : Τόππος,  Σκούμπρος,  Διονυσακόπουλος,  Κιλασίν Ε., Κιλασίν Ε., Μπαϊρακτάρης ( 65′ Λαουδίκος), Νικήτας,  Μίρτσεβ (82′ Λούππος ),  Πλαγγέντης Γ. (46′ Χατζημανώλης Α.) Πλαγγέντης Ε., Πατσιαούρας.

Το φιλμ του αγώνα :

2′ Διαγώνιο σουτ του Πλαγγέντη Γ.  λίγο έξω από την αριστερή γωνία του Τσαραπατσάνη.

6′ Εκτέλεση φάουλ του Αρκούδα , προβολή του Αρβανίτη,  έδιωξε σε κόρνερ ο Τόππος .

13′ Ωραίο ένα δύο ανάμεσα σε Μίρτσεβ και Πλαγγέντη Ε. το σουτ του δεύτερου κόντραρε στα σώματα με τον Τσαραπατσάνη να μπλοκάρει.

15′ Σέντρα του Ναβροζίδη από δεξιά η μπάλα στρώθηκε στον Κλειδαράς αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό με τους αμυντικούς να απομακρύνουν.

36′ Ο Τσιφτσίδης έκλεψε τη μπάλα στην περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι του Τόππου.

38′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αρκούδα μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Τόππος .

44′ ΓΚΟΛ!! Ωραία κάθετη του Πλαγγέντη Γ. στον Πλαγγέντη Ε. ο οποίος έκανε την παράλληλη πάσα με τον Μίρτσεβ να πλασάρει για το 0-1.

Ημίχρονο

65′ Μοιρασμένο ματς στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς φάσεις οι δύο ομάδες.

72′ Δυνατό σουτ του Νικήτα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσαραπατσάνης.

80′ Δεύτερη κίτρινη στον Μαρίνο (κόκκινη). Με δέκα παίκτες συνεχίσει ο Ανταγόρας

83′ Σέντρα του Αρκούδα , κεφαλιά του Κλειδαρά η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Τόππου.

85′ Δεύτερη κίτρινη στο Νικήτα. Με δέκα και ο Αστέρας.

90′ Δεύτερη κίτρινη στον Κιλασίν Ε. Με 9 παίκτες ο Αστέρας Μασσάρων.

giafkasports.gr