Στον Κολοσσό το βραβείο ήθους!

Βραβείο ήθους στον ΚΟΛΟΣΣΟ H Hotels, στην κλήρωσης του ΕΣΑΚΕ για το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ της αγωνιστικής περιόδου 2015-16, σε τελετή στο Μουσείο Μπενάκη, 22/09/15
Βραβείο ήθους παρέλαβε για μια ακόμη φορά (4η) η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels κατά τη διάρκεια της τελετής στην κλήρωσης του ΕΣΑΚΕ για το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ της αγωνιστικής περιόδου 2014/15, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη την Τρίτη 22/09/15. Την διάκριση, παρέλαβε ο χρυσός χορηγός ονόματος κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου.
Σε μια τελετή όπου δεν έλειπε κανείς, έγινε η κλήρωση του ΕΣΑΚΕ για το για το πρόγραμμα των αγώνων της περιόδου 2015-16, στο Μουσείο Μπενάκη. Όλες οι ομάδες της Α1 έδωσαν το παρών και τίμησαν τους βραβευθέντες της προηγούμενης αγωνιστικής. Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels παραβρέθηκε με τον χρυσό χορηγό ονόματος της ομάδας κ. Γιάννη Χατζηλαζάρου, τον προπονητή κ. Άρη Λυκογιάννη και το μέλος ΔΣ κ. Μιχάλη Μακέστα.
Τιμή αποτελεί η βράβευση της ομάδας για το ήθος που επέδειξε για μια ακόμη φορά στα γήπεδα, στους αγώνες και γενικά στη συμπεριφορά ατομική και συνολική. Είναι η 4η φορά που ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ξεχωρίζει και γίνεται αντικείμενο εκτίμησης και αναγνώρισης.
Ο κ. Χατζηλαζάρου παρέλαβε το βραβείο ήθους και δήλωσε τα εξής:
«Νιώθουμε μεγάλη χαρά που παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο. Όλοι μαζί προσπαθούμε να έχουμε την ομάδα μας όσο πιο ψηλά μπορούμε και θέλουμε να συνεχίσουμε με τις αρχές και το ήθος που διακρίνει τον ΚΟΛΟΣΣΟ H Hotels. Σας ευχαριστούμε πολύ για το βραβείο και θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου να έχουμε καλή αγωνιστική χρονιά».
Έτσι, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το πρωτάθλημα της σαιζόν 2015-16, με τον ΚΟΛΟΣΣΟ H Hotels στους κορυφαίους της προηγούμενης σαιζόν να ξεχωρίζει με την παρουσία, τις επιδόσεις και το ήθος του.