Ξεκίνησε την… απόσβεση ο Γεωργαλλής και πέρασε από την Λέρο ο Κλεάνθης

Παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και κατάφερε και να προηγηθεί στο σκορ με το γκολ του Διαμαντή Τσάτσου η Α.Ε Λέρου στο δεύτερο κατέρρευσε και γνώρισε την ήττα με 2-4 με τον Κλεάνθη να έχει σε μεγάλη μέρα τον Γεωργαλλή που πέτυχε τρία τέρματα.

Εικόνα

Η Α.Ε Λέρου ξεκίνησε καλύτερα το ματς πίεσε ψηλά τον Κλεάνθη και κατάφερε στο 30′ λεπτό να προηγηθεί στο σκορ με απευθείας εκτέλεη φάουλ τον Διαμαντή Τσάτσου. Ο Κλεάνθης σιγά σιγά προσπάθησε να αντιδράσει στο ματς και μπόρεσε πριν το τέλος του ημιχρόνου να εκμεταλλευτεί μια αδράνεια στην άμυνα των “πορτοκαλί” για να κάνει το 1-1 με τον Γεωργαλλή.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν φουριόζοι και κατάφεραν με δύο τέρματα απ’ τον Γεωργαλλή (57′, 67′) να καθαρίσουν το σκορ ενώ ο Αλεξανδρίδης στο 70′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ το 1-4.

Η Α.Ε Λέρου κατέρρευσε αγωνιστικά και το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε ήταν η μείωση του σκορ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τσάτσου.

Διαιτησία: Ωραιόπουλος, Βουλγαράκης, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

Λέρος: Ταχιράϊ, Κοτσάνης, Καστής, Δεληγιώργης, Βασιλείου, Τσάτσος, Ηλίας (50’ λ.τ. Ακοκλάνης), Τσιάρας (75’ Μιχάλης Δράκος), Πλόχωρος, Γιαννουκάς, Καράγκιολης (85’ Νικολάου)

Κλεάνθης: Βαρέλης, Καρίκης (70’ Σορωνιάτης), Δραγάτης (40’ Γεωργάς), Δαλκίδης, Πελέκης,Ατσίδης, Γιαννίκος, Σκόρπος (80’ Γρηγοριάδης), Αλεξανδρίδης, Παπαδημητρίου, Γεωργαλλής

giafkasports.gr