Ακόμα σκοράρει ο Μπαϊρακτάρης

Με τον Μάριο Μπαϊρακτάρη να πετυχαίνει τέσσερα γκολ ο Άρης Αρχαγγέλου πέρασε απ’ την Κω επικρατώντας με 0-4 τουΑνταγόρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας. Οι «πράσινοι» που δεν είχαν τον Γιάννη Μπότση στον πάγκο τους (του ανακοίνωση χτες η διοίκηση την λύση της συνεργασίας τους) αλλά τον Γιάννη Μηνά με τον Βασίλη Τσιλιώνη έμειναν πίσω στο σκορ από νωρίς και πίεσαν για την ισοφάριση έχοντας και δοκάρι με τον Σχουλλή αλλά στο δεύτερο έμειναν από δυνάμεις και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τους χώρους για να πετύχουν μια εύκολη νίκη.

Εικόνα

Με το καλημέρα στο ματς ο Άρης κέρδισε πέναλτι αφού μόλις στο 7’ ο Νικηταράς μπήκε ωραία απ’ τα αριστερά, ο Αποστολόπουλος τον ανέτρεψε με τον Φραγκιαδάκη να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Μπαϊρακτάρη να σημαδεύει σωστά την δεξιά γωνία του Τσαραπατσάνη για το 0-1.

Μετά το γκολ ο Ανταγόρας προσπάθησε άμεσα να αντιδράσει έχοντας δοκάρι μόλις στο 11ο λεπτό με τον Σχουλλή και μέχρι το 30’ πίεσε ψηλά με τον Άρη να βρίσκει χώρους στην κόντρα και να χάνει μια καλή ευκαιρία πριν το τέλος του πρώτου μέρους με τον Μαρκόπουλο.

Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να ελέγχουν το ματς και αφού απείλησαν με Νικηταρά και Μαρκόπουλο κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 62’ όταν σε αντεπίθεση ο Μπαϊρακτάρης πλάσε εύστοχα στην δεξιά γωνία για το 0-2.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Μπαϊρακτάρης μετά από παράλληλη του Πίτση στο 63’ έδωσε τέλος στην σεμνή τελετή και το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε ήταν το σκορ με τον Μπαϊρακτάρη να πετυχαίνει και τέταρτο γκολ στο 71’ για το τελικό 0-4.

Κορυφαίοι

Εξαιρετικό ματς απ’ τον Μάριο Μπαϊρακτάρη που σκόραρε τέσσερις φορές για την ομάδα του. Καλή παρουσία και από Λαμπριανό και Κοτσίκο. Σχουλλής και Ζώης προσπάθησαν απ’ τον Ανταγόρα.

Διαιτησία

Πολύ καλή η διαιτησία των Φραγκιαδάκη, Πατσιαούρα και Κρίκογλου.

Οι συνθέσεις

Ανταγόρας: Τσαραπατσάνης,  Ζώης,  Αρβανίτης,  Αποστολόπουλος (67′ Λαζαρίδης ), Μπριάζνας,  Μουτσομπέγκα,  Αρκούδας, Σχουλλής ( 60′ Κλειδαράς ) , Ντεμκόλλι (76′ Ναβροζίδης ),  Μέμα, Κατσαμούνδης.

Άρης Αρχαγγέλου: Καραγιάννης,  Κοτσίκος,  Χατζησάββας,  Τσελεπίδης,  Συμεωνίδης,  Γκίκας (50′ Πίτσης), Λαμπριανός,  Νικηταράς (65′ Γιαννιού),  Μαγιόγλου,  Μαρκόπουλος (61′ Δημητριάδης), Μπαϊρακτάρης.

Το φιλμ του αγώνα :

5′ Εκτέλεση κόρνερ του Αρκούδα από δεξιά ο Μέμα έκανε την κεφαλιά με τους αμυντικούς του Άρη να διώχνουν πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

7′ ΓΚΟΛ! Ο Νικηταράς μπήκε από αριστερά ο Αποστολόπουλος τον ανέτρεψε με το  Φραγκιαδάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαϊρακτάρης για το 0-1.

11′  Ο Σχουλλής πήρε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Καραγιάννη.

26′ Ωραία κάθετη του Λαμπριανού στον Μπαϊρακτάρη, εκείνος έκανε την παράλληλη πάσα με τον Μαρκόπουλο να σουτάρει ψηλά άουτ .

36′ Σέντρα του Κοτσίκου από δεξιά , προβολή του Μαρκόπουλου η μπαλά πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τσαραπατσάνη.

Ημίχρονο

47′ Σουτ του Μαρκόπουλου απόκρουσε στη  αριστερή του γωνία ο Τσαραπατσάνης.

48′ Εκτέλεση κόρνερ του Λαμπριανού από αριστερά , κεφαλιά του Τσελεπίδη η μπαλά πέρασε λόγο άουτ.

52′ Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Νικηταρά απόκρουσε σε κόρνερ στην δεξιά του γωνία ο Τσαραπατσάνης.

61′ Δυνατό σουτ του Μπαϊρακτάρη ψηλά άουτ .

62′ ΓΚΟΛ!!  Ωραία αντεπίθεση του Άρη ο Μπαϊρακτάρης πλάσαρε από δεξιά για το 0-2.

63′ ΓΚΟΛ!!  Παράλληλη του Πίτση από δεξιά ο Μπαϊρακτάρης έκανε εύκολα το 0-3.

71′ ΓΚΟΛ!! Βαθιά μπαλιά από τον Κοτσίκο, ο Μπαϊρακτάρης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και εύκολα πλάσαρε για το 0-4.

78′ Δυνατό σουτ του Δημητριάδη έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσαραπατσάνης.

giafkasports.gr