Τι λένε στην Κηφισιά για την πρεμιέρα με τον Ιάλυσο στη Ρόδο

 

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος της Γ” Εθνικής, ο προπονητής της ομάδας  κ. Δημήτρης Παπασπύρου, ο αρχηγός Θανάσης Τεγούσης  και ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Γεωργίου μιλάνε στο επίσημο site της ΑΕ Κηφισιάς  για την πρεμιέρα με τον Ιάλυσο.

Δύο λόγια για την πρεμιέρα με τον Ιάλυσο στη Ρόδο.

Δημήτρης Παπασπύρου

Κάθε πρεμιέρα έχει τις ιδιαιτερότητες της. Έχουμε την ατυχία να μην έχουμε πλήρη εικόνα για τον Ιάλυσο, αφού προβιβάστηκε φέτος στην Γ’ Εθνική και δεν ήταν δυνατόν να τους παρακολουθήσουμε σε κάποιο από τα φιλικά προετοιμασίας . Ωστόσο έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες της ομάδας μου, πιστεύω να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Θανάσης Τεγούσης

Στην πρεμιέρα είναι πιο πολύ το άγχος για τον γηπεδούχο, δεν θεωρώ ότι θα έχουμε άγχος εμείς στο συγκεκριμένο παιχνίδι περισσότερο προσμονή θα έλεγα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Γιώργος Γεωργίου

Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουνε δυσκολίες και δεν έχουμε καθαρή εικόνα για τον αντίπαλο. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα και ένα γήπεδο που δε το γνωρίζουμε τόσο καλά. Η ομάδα της Ρόδου θα έχει ενθουσιασμό αλλά πιστεύω αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, μένοντας συγκεντωμένοι σε όλο το διάστημα του αγώνα θα ξεκινήσουμε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα.