Χωρίς να… ιδρώσει ζευγάρωσε τις νίκες του ο Ηρακλής Μαριτσών

Την χαρά της νίκης γεύτηκε για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο Ηρακλής που επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Απολλώνων στο γήπεδο Μαριτσών για την 4η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν τον αγώνα και οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν για περισσότερη όλη με λιγότερο ποδοσφαιριστή.

Καλύτερα μπήκε στο ματς η γηπεδούχος ομάδας που άνοιξε νωρίς- νωρίς το σκορ και διαχειρίστηκε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο, αφού σ’ αυτό… βοήθησε η αποβολή του Σαπαλίδη λίγο πριν το ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης προσπάθησε να απειλήσει η φιλοξενούμενη ομάδα χωρίς όμως να τα καταφέρει και οι Μαριτσενοί αφού πρώτα έμειναν και αυτοί με δέκα παίκτες, στο τέλος «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη.

Φάσεις και Γκολ:

7’ Σέντρα του Παπακωνσταντή, κεφαλιά του Τσούφιου και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0

42’ Απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στον Σαπαλίδη για εξύβριση σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, με δέκα ποδοσφαιριστές συνεχίσει ο Απόλλων

64’ Σε αντεπίθεση του Απόλλωνα, ο Παλάζης ανατράπηκε από τον Λορέντζο και ο έμπειρος αμυντικός του Ηρακλή αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας και την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές

82’ Από μπαλιά του Στεφανάκη, ο Αγγελόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 2-0

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Καραγιάννης, Μοσχάτος

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Κοσμάς, Παπακωνσταντής Κώστας, Καρίκης Γιώργος, Λορέντζος, Τσούφιος, Συμεωνίδης, Βασιλώττος Ευθύμης (82’ Στεφανάκης), Φελεσάκης, Καρίκης Δ. Γιώργος (89’ Παπακωνσταντής Στέργος), Μπιλιάς, Κουλιμπαλί (65’ Αγγελόπουλος)

Απόλλων: Γιάννης Μακαρούνας, Μπαϊράμης, Μιχάλης Μακαρούνας, Γεωργίου, Ισκάς, Χατζηκυριάκος, Παλάζης, Λολάκης (70’ Ροδοσνιώτης), Γιαννακόπουλος (76’ Πονήρης), Σαπαλίδης, Γιουτζεσόϊ