Ανάδειξη αναδόχου για την δημιουργία αθλητικών χώρων

Στη ΡΟΔΟ σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 10.00 στην αίθουσα συνεδριασεων της Ε.Π.Σ.ΔΩΔ/ΣΟΥ η Επιτροπή Προμηθειών μετα από προσκληση της Γραμματείας και αποτελούμενη από τους κκ.Στεφανακη Θεοδοση,Παυλίδη Γιώργο και Αδαμακη Μιχαήλ ,παρέλαβε από την Γραμματεία τις 4 προσφορές / κατατεθησαν μεσα στην προβλεπόμενη προθεσμία / των εταιρειών ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΩΤΗ του ΙΩΑΝΝΗ 2.-ΚΡΙΜΠΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ -ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ,3.-ΣΕΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ και 4.-ΙΑΣΩΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΚΑΖΙΑΝΗ για την ανάδειξη αναδόχου για την δημιουργία χώρων αθλητικών δραστηριοτητων της ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στην θεση ΤΣΑΙΡΙ ΡΟΔΟΥ. Εγινε ελεγχος των προσφορων και ανάδοχος του εργου προκρινετε η εταιρεία ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ με ποσό προσφοράς 251.616,00 πλεον ΦΠΑ, Δευτερος ανάδοχος του εργου ανεδείχθη η εταιρεία ΚΡΙΜΠΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ με ποσό προσφοράς 251.924,00, Τρίτος αναδοχος του εργου ανεδείχθη η εταιρεία ΣΕΙΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ με ποσό προσφορά 251.936,00 και τεταρτος αναδοχος του έργου ανεδείχθη η εταιρεία ΙΑΣΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΑΖΙΑΝΗΣ με ποσό προσφορά 309.690 .
Κατόπιν τούτου η Επιτροπή προμηθειών εχοντας υπ οψιν την περίληψη της προκηρυξης προτείνει στην Εκτ.Γραμματεία για ανάδοχο του Εργου την εταιρεία του κ.Παπανδρέου Φώτη του Ιωαννη.
/Ολες οι εταιρείες ενημερώθηκαν εγγραφως (φαξ και email) και μεσω τηλεφώνου για την ημερα και ωρα της διεξαγωγης της Συνεδριασης της Ε.Π. για την περίπτωση που ηθελαν να παραστούν /