Διαστημικός Αντίμαχος στην Λίνδο

Εξαιρετική εμφάνιση για τον Αντίμαχο που κατάφερε παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού να επικρατήσει με 0-4 του Κλεόβουλο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας. Οι κόκκινοι έχασαν πολλές ευκαιρίες και άργησαν να κλειδώσουν το ματς αλλά τελικά τα κατάφεραν στο τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού. Τρία γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Πης ενώ το άλλο γκολ για τον Αντίμαχο πετύχε ο Βλαντιμίροφ.

Εικόνα

Οι κόκκινοι ξεκίνησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν κυρίως από τα δεξιά με τον Συντιχάκη να πατήσουν πολλές φορές την περιοχή του Χρυσανθή. Στο 18′ ο Πης με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι για το 0-1 ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Συνεσίου πλάσαρε από κοντά για το 0-2 μετά από παράλληλη πάσα του Πη με τον Μπέκα να ακυρώνει λανθασμένα το γκολ ως οφσάιντ.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι κόκκινοι πίεσαν για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και λίγο έλειψε να το πετύχουν στο 43′ όταν μετά από σουτ του Συνεσίου η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Χρυσανθή και κατέληξε άουτ.

Με την έναρξη του δεύτερου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κερδίσουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο όμως ο Αντίμαχος έκλεισε καλά τους χώρους και κατάφερε στο 68′ να πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Πη.

Από εκεί και πέρα για τους κόκκινους ήταν εύκολο το έργο αφού βρήκαν τα κενά στην άμυνα του Κλεόβουλου. Ο Χατζησουλειμάν βρήκε με κάθετη πάσα τον Βλαντιμίροφ στο 73′ για το 0-3 και στο 86′ και πάλι ο Χατζησουλειμάν βρήκε τον Πη που απέφυγε ωραία τον Χρυσανθή και πλάσαρε εύστοχα για το 0-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίοι

Εξαιρετικός ο Δημήτρης Πης που πέτυχε τρία τέρματα , όπως και ο Χατζησουλειμάν με τις δύο τελικές πάσες . Καλή εμφάνιση και από τους Συνεσίου και Συντιχάκη. Από τον Κλεόβουλο ξεχώρισε ο Κολιοκώστας.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα ο Χαρισμανίδης. Λάθος στο πρώτο μέρος από τον Μπέκα που ακύρωσε γκολ του Συνεσίου. Χωρίς πρόβλημα και ο Σπάρταλης.

Οι συνθέσεις

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Ανδρεόπουλος, Λάμπης, Κωστάκης, Κουκουτσέλας (85′ Διακογεωργίου), Αναστασιάδης (56′ Μπαρδής), Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος, Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας, Βίλτζα.

Αντίμαχος: Μιχαλάκης , Βακουφτσής (88′ Καλλούδης), Ζιώγας, Σωτίρι, Ιωαννίδης, Χατζησουλειμάν, Βλαντιμίροφ, Καράλιαμης (84′ Κασεμάι), Πης , Συνεσίου, Συντιχάκης.

Το φιλμ του αγώνα :

5′ Σέντρα του Βακουφτσή από δεξιά , κεφαλιά του Συνεσίου λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χρυσανθή.

8′ Εκτέλεση φάουλ του Παπαοικονόμου από δεξιά η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε λίγο έξω από την δεξιά για του Μιχαλάκη.

9′ Δυνατό σου του Συνεσίου μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Χρυσανθής.

18′ ΓΚΟΛ! ! Δυνατό σουτ του Πη στο αριστερό παραθυράκι του Χρυσανθή για το 0-1.

20′ Σέντρα του Συντιχάκη , σουτ του Συνεσίου στη κίνηση μπλόκαρε ο Χρυσανθής.

25′ Παράλληλη πάσα του Πη στον Συνεσίου ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τον Μπέκα να το ακυρώνει λανθασμένα σαν οφσάιντ.

34′ Δυνατό σουτ του Συνεσίου μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Χρυσανθής.

44′ Ο Συνεσίου μπήκε από δεξί έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι του Χρυσανθή και να περνά άουτ.

45′ Επικίνδυνη σέντρα σου του Συντιχάκη η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρία του Χρυσανθή.

Ημίχρονο

51′ Δυνατό σουτ του Παπαοικονόμου απόκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Μιχαλάκης. Στην επαναφορά ο Κολιοκώστας έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μιχαλάκης είπε και πάλι όχι.

52′ Δυνατό σουτ του Χατζησουλειμάν, χωρίς πρόβλημα ο Χρυσανθής.

55′ Παράλληλα πάσα του Συνεσίου ο Συντιχάκης έκανε το σουτ με το Χρυσανθή να αποκρούει.

57′ Κάθετη του Συνεσίου στον Πη το σουτ του οποίου πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Χρυσανθή.

68′ ΓΚΟΛ!! Ο Χρυσανθής έδιωξε την μπαλά εκείνη βρήκε στην πλάτη του Συντιχάκη , στρώθηκε στον Πη που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2.

71′ Σέντρα του Κουκουτσέλα , σουτ του Κακλαμάνου στην κίνηση η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μιχαλάκη.

73′ ΓΚΟΛ! ! Κάθετη του Χατζησουλειμάν στον Βλαντιμίροφ που πλάσαρε εύστοχα για το 0-3.

75′ Εκτέλεση φάουλ του Συνεσίου απόκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Χρυσανθής.

76′ Εκτέλεση κόρνερ του Συνεσίου, κεφαλιά του Ζιώγα , ο Κουκουτσέλας έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

77′ Σέντρα του Χατζησουλειμάν από δεξιά , κεφαλιά του Σωτίρι λίγο άουτ.

86″ ΓΚΟΛ!! Κάθετη του Χατζησουλειμάν στον Πη οποίος απεφύγε τον Χρυσανθή και πλάσαρε εύστοχα για το 0-4.

giafkasports.gr