Νίκη για ΑΕΡΑ με ΑΕ Λέρου

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Α.Ε Λέρου κόντρα στην Α.Ε.Ρ. Αφάντου για την 5η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας. Σύρραξη έγινε στο 85’ με τον Ατσικνούδα να αποβάλλει με κόκκινη κάρτα τον Επιφάνη της ΑΕΡΑ και τον Πλόχωρο της ΑΕΛ.

Εικόνα
Οι γηπεδούχοι παρόλο που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα ματς είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν στο 22’ να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μασάδο, ο Μαλλιάκας κινήθηκε ωραία στην περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Στο 30’ ο Μασάδο απείλησε και πάλι με τον Χαλκίδη να αποκρούει ενώ στο 36’ η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στην ΑΕΛ αφού ο Τσάρας σούταρε δυνατά ο Καλανδράνης απόκρουσε και την έστειλε στο δεξί του δοκάρι με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 1-0 αφού ακυρώθηκε γκολ του Μασάδο στο 44’ ως επιθετικό φάουλ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 47’ με τον Τομάζο με τον Χαλκίδη να αποκρούει σε κόρνερ.

Η ΑΕΡΑ κατάφερε τελικά να κλειδώσει τη νίκη στο 65’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Χαλκίδη και ο Πλύγκος έκανε το 2-0.

Από εκεί και πέρα υπήρχε εκνευρισμός και δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα τις κόκκινες κάρτες στον Επιφάνη για τους γηπεδούχους και στον Πλόχωρο για την ΑΕΛ.

Διαιτησία
Καλή η διαιτησία: Ατσικνούδα, Μοσχάτου,Σταυρούλια.

Κορυφαίοι
Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Κασιώτης, Επιφάνης και Πλύγκος. Απ’ την ΑΕΛ ξεχώρισαν Τσάτσος και Χαλκίδης.

Οι συνθέσεις
Α.Ε.Ρ.Α : Καλανδράνης, Γαργάλης, Μαλλιάκας, Καραγιάννης (80’ Ροκάι), Κατσαρής, Κασιώτης, Επιφάνης, Μασάδο, Νικολής (72’ Κοντάρης), Πλύγκος (86’Παπασωτηρίου), Τομάζος.

Α.Ε. Λέρου: Χαλκίδης, Κοτσάνης, Καστής (70’ Καράγκιολης), Ντεληγιώργης, Βασιλείου, Τσάτσος, Καρπαθάκης (60’ Γιαννουκάς), Καρπάθιος (46’ Ηλίας), Πλόχωρος, Τσάρας, Δράκος.