Ξεκίνησε τη σεζόν η Κυριακοπούλου, που σκέφτεται ήδη τους πρώτους αγώνες

H περίοδος των διακοπών τελείωσε. Η Νικόλ Κυρακοπούλου αφού πήρε τις απαραίτητες ανάσες και άλλαξε εικόνες και παραστάσεις επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Εδώ και δύο εβδομάδες η “χάλκινη” στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα χρόνια. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του κλειστού και οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Βραζιλίας είναι οι μεγάλοι της στόχοι, ωστόσο στο πρόγραμμα της υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αμστερνταμ. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη κινείται μεταξύ Παναθηναϊκού σταδίου και Αγίου Κοσμά για τις καθημερινές της προπονήσεις, ενώ ήδη είναι σε επαφή με τον μάνατζερ της για τους αγώνες του χειμώνα.

Με βάση τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, η Κυριακοπούλου αναμένεται να συμμετάσχει σε δύο μίτινγκ στη Γαλλία, ενώ είναι πιθανό να βρεθεί τόσο στη Στοκχόλμη όσο και στο Μπέρμιγχαμ.

Πριν από λίγες μέρες η έμπειρη άλτρια του επί κοντώ έβαλε και κάτι νέο στη ζωή τους και αυτό δεν είναι άλλο από το προσωπικό της site. Οι φίλοι της θα μπορούν να μαθαίνουν νέα της στη σελίδα www.nikolkyriakopoulou.gr.