Καταιγιστικός και… απόλυτος ο “γηραιός”

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και με τους «πρώην πράσινους» Μαριά (2) και Χατζηφούντα να σκοράρουν ο Διαγόρας επικράτησε με 6-0 του Ανταγόρα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Κιοσέογλου και Μπερνιδάκης (2) τα υπόλοιπα γκολ του γηραιού.

Ο Διαγόρας ξεκίνησε με γκολ αφού μόλις στο 2ο λεπτό μετά από φάουλ του Πεταυράκη ο Μαριάς με κεφαλιά έκανε το 1-0 ενώ στο 11’ ο Κιοσέογλου με πλασέ στην κίνηση μετά από πάσα του Πεταυράκη διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Ο γήραιος είχε την πρωτοβουλία και συνέχισε να πιέζει αλλά σταμάτησε πολλές φορές πάνω στον Τσαραπατσάνη που κράτησε σε πολλές περιπτώσεις την ομάδα του απ’ το να ξεφύγει από νωρίς το σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μανώλης Χατζηφούντας έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 3-0 στο 53’ ενώ ο Μπερνιδάκης στο 70’ και στο 77’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Ο Διαγόρας που είχε κατεβάσει ρυθμό από πολύ νωρίς επικράτησε τελικά με 6-0 με τον Μαριά να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 90ο λεπτό.

kioseoglou

Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Κιοσέογλου, Γεωργιάδης, Μπαούρης και Τσαγκάρης ενώ απ’ τον Ανταγόρα ξεχώρισαν οι Τσαραπατσάνης, Σχουλλής και Γουμπιός.

Χωρίς πρόβλημα οι Χαρισμανίδης, Σπάρταλης και Σαρρής.

Οι συνθέσεις

Διαγόρας:  Δαρζέντας (70’ Ντιμιτριέβιτς), Μαριάς, Φωτεινής (77’ Κορλός), Κιοσέογλου, Γεωργιάδης, Χατζηφούντας, Μπερνιδάκης, Τσαγκάρης, Μπαούρης , Πεταυράκης (51’ Κυπριώτης), Καραγεωργίου.

Ανταγόρας: Τσαραπατσάνης, Ζώης, Αρκούδας, Μπριάζνας, Αποστολόπουλος, Μουτσομπέγκα, Ντεμκόλλι (61’ Ναβροζίδης), Σχουλλής, Κλειδαράς, Κατσαμούνδης (37’ Γουμπιός), Μαρίνος (77’ Λαζαρίδης)

giafkasports.gr