Κλεάνθης για… φίλημα «διέλυσε» τον Ηρακλή

Μπορεί στα… χαρτιά να ήταν το πιο αμφίρροπο της 5ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, ωστόσο ο Κλεάνθης το μετέτρεψε σε… περίπατο. Οι ροσονέρι συνέτριψαν με 6-2 τον Ηρακλή Μαριτσών στο Παραδείσι και πήραν το τρίποντο προσφέροντας στο κοινό τους χορταστικό θέαμα και έξι γκολ από μέρους τους.

Ο δρόμος για τη νίκη άνοιξε στο 20ο λεπτό όταν ο Πελέκης με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 και στο 28’ με σέντρα- σουτ ο Σκόρπος και έχοντας την τύχη με το μέρους, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0).

Στο 29’ ο Γεωργαλλής με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0, ενώ δεύτερο προσωπικό τέρμα σημείωσε στο 32’ ο Πελέκης με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Εξαιρετικός ο Πελέκης στο σημερινό παιχνίδι, με πλασέ και εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, έκανε το 5-0 στο 37’ και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Ασταμάτητος επιθετικά ο Κλεάνθης και στην επανάληψη, με τον Αλεξανδρίδη βρήκε και έκτο γκολ, αφού ο πρώην παίκτης της Ρόδου με ωραίο δυνατό σουτ σημείωσε το 6-0 στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης.

Χαλάρωσε η ομάδα του Γιώργου Σταυριανού στην συνέχεια και αυτή του Σταμάτη Μοσκιού βρήκε την ευκαιρία να πετύχει δύο τέρματα και να… απαλύνει κάπως την ήττα.

Με τον Βασιλώττο να εκμεταλλεύεται τα λάθη της άμυνας του Κλεάνθη και να πλασάρει εύστοχα μέσα από την περιοχή, ο Ηρακλής μείωσε αρχικά σε 6-1 και ο Στεφανάκης στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 80’ τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Κλεάνθη, Μιχάλης Βαρέλης και για το τελευταίο δεκάλεπτο την θέση κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Καρίκης, διότι είχαν συμπληρωθεί και οι τρεις αλλαγές των γηπεδούχων.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Τσοπανάκης, Τάσης

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Βαρέλης, Γιατσιάτσος, Παπαδημητρίου, Καρίκης, Δαλκίδης, Πελέκης (70’ Γρηγοριάδης), Ατσίδης, Αλεξανδρίδης, Σκόρπος (60’ Θάνος), Γεωργαλής, Γεωργάς (46’ Φουσατζιά)

Ηρακλής: Κοσμάς, Παπακωνσταντής Κ., Κώτσος, Τσούφιος, Συμεωνίδης, Μπιλιάς (46’ Στεφανάκης), Βασιλώττος Ευθ., Φελεσάκης (46’ Αγγελόπουλος), Καρίκης Δ.Γ., Τσαλώλης (75’ Παπακωνσταντής Στ.), Κουλιμπαλί