ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΙΑΛΥΣΟΣ Ζωντανά Τελικό

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΙΑΛΥΣΟΣ  0-1 Τελικό

 Οι «ερυθροκίτρινοι» στις 3μ.μ. «δοκιμάζονται» από τον ΑΟ Γλυφάδας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.  Ο συνάδελφος Γιώργος Γραμματικός θα βρίσκεται στο γήπεδο και θα σας μεταφέρει όλες τις φάσεις του αγώνα,  απο το ραδιόφωνο του TOP FM που θα καλύψει ζωντανά το παιχνίδι.

Καλοκαιρινός ο καιρός στη Γλυφάδα. Αυτή την ώρα περίπου 50 θεατές είναι στο γήπεδο. Το γήπεδο της Γλυφάδας διαθέτει συνθετικό τάπητα.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Διώγκας, Τσιτόφωτος, Σινάνι, Παϊκόπουλος, Κόντι,(82′ Ψαράκης),  Μπούμπας, Παντελής, Παναγόπουλος, Καλογιάννης,(82′ Κωτσοβός) Ιωάννου, Δωματιώτης(69′ Αραμπατζης)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Αθανασίου, Φυλακούρης, Λιόσης, Καρπαθάκης,(78′ Πλύγκος)  Κοκκίνης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Κοιλιάρας, Μαθιός,(92’Χατζηπέτρος) Χατζηκοσμάς(55′ Σπάρταλης)

Διαιτητές: Πόγκας Μ. Αργύρης Κ., Χατζηκαμαγιάννης Ν.

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το παιχνίδι.
2′ ο Μαθιός πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή σε καλό σημείο αλλά δεν πρόλαβε να σουτάρει καθώς έγινε κόντρα και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

 8′ ο Ιωάννου έκανε το σουτ αλλά ο Λουτριώτης που ήταν σωστά τοποθετημένος κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.

12′ σέντρα Χατζηκοσμά από τα δεξιά, ο Κοιλιάρας πιάνει σουτ από τα αριστερά στην εξωτερική πλευρά του Ζιώγκα.

20′ σέντρα του Κοιλιάρα από τα δεξιά, ο Καρπαθάκης έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ζιώγκα.

22′ ο Καλογιάννης μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή και προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα σε θέση φορ αλλά ο Αθανασίου πρόλαβε και έστειλε τη μπάλα να περάσει κόρνερ.

29′ σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Καλογιάννης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και”έσπασε” τη μπάλα προς τον Ιωάννου αλλά η άμυνα του Ιάλυσου κατάφερε να διώξει τη μπάλα.

33′ ο Κοιλιάρας εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.

45′ ο Σινάνι μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε τη σέντρα σουτ αλλά ο Λουτριώτης απόκρουσε και στη συνέχεια οι αμυντικοί έδιωξαν τη μπάλα μακριά. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για την άμυνα του Ιάλυσου.

Ημίχρονο

 51′ ο Παναγόπουλος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Φυλακούρης έβαλε την κόντρα με αποτέλεσμα να αλλάξει λίγο πορεία η μπάλα και ο Λουτριώτης με τη βοήθεια και του κάθετου δοκαριού κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ.

61′ ΓΚΟΛ   Ο Κοιλιάρας έκανε την κάθετη μπάλια στην πλάτη της άμυνας και ο Μαθιός από θέση τετ α τετ έκανε πλασέ και έκανε το 0 – 1

64′ ο Δωματιώτης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Λουτριώτης  έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

79′ ο Παντέλης έκανε σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα αλλά ο Αθανασίου πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος κατάφερε να την διώξει μακριά.