«Σεφτέ» στην… εκπνοή για την ΑΕ Λέρου

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerriesκατέκτησε η ΑΕΛ που ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Κλεόβουλο μέσα στην Λέρο για την 6η αγωνιστική.

Παρότι οι Λινδιακοί προηγήθηκαν με δύο τέρματα διαφορά και οι Λεριοί αστόχησαν σε πέναλτι, κατάφεραν τελικά να πάρουν την ισοπαλία οι γηπεδούχοι. Παράλληλα οι κυανόλευκοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπάρδη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλέκος Κακλαμάνος στο 22ο λεπτό έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του, κάνοντας το 0-1 και ο Παπαοικονόμου λίγο αργότερα (30’) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για το 0-2 που δεν ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Τσιάρης μείωσε σε 1-2 για την Λέρο που στην επανάληψη πίεσε για την ισοφάριση.

Στο 82’ ο Τσάτσος αστόχησε σε πέναλτι, αλλά ο ίδιος παίκτης με γκολ στο 90’ έσωσε την παρτίδα και χάρισε τον πρώτο πόντο στην ΑΕΛ που βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον της.

Αξίζει να σημειωθεί πως παράπονα από την διαιτησία έχουν και οι δύο ομάδες. Η ΑΕΛ από τον διαιτητή και οι φιλοξενούμενοι για τους επόπτες.

Διαιτησία: Ωραιόπουλος, Βουλγαράκης, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

Λέρος: Χαλκίδης, Κοτσάνης, Ντεληγιώργης, Καστής, Τσάτσος, Ηλίας, Καρπαθάκης (55’ Καράγκιολης), Γιαννουκάς, Τσιάρας, Κουρεβέλης (65’ Καρπάθιος), Βασιλείου (80’ Φουντής)

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Λάμπης (80’ Διακογεωργίου Αντώνης του Μιχαήλ), Κωστάκης, Ανδρεόπουλος, Γαϊτάνος, Αναστασιάδης, Μπάρδης, Κολιοκώστας, Παπαοικονόμου, Κακλαμάνος Αλέκος