«Ατσαλάκωτος» στα Μαριτσά ο ΑΕΡΑ

Παρότι βρήκε απέναντι του έναν μαχητικό και πολύ καλό Ηρακλή, ο ΑΕΡΑ πέρασε νικηφόρα με 2-3 από το γήπεδο Μαριτσών για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο ΑΕΡΑ άνοιξε το σκορ και ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι. Ο Μαλλιάκας μετά από κεφαλιά- πάσα του Τομάζου από κοντά έγραψε το 0-1 και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Στο 32΄ο ΑΕΡΑ σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία, αφού ο Πλύγκος είχε οριζόντιο δοκάρι και στο 40’ η απάντηση ήρθε από τον Ηρακλή με το σουτ του Αγγελόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι και την μπάλα να χτυπάει στο έδαφος και τον διαιτητή να λέει παίζεται παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων πως πέρασε την τελική γραμμή του τέρματος.

Στο 41’ ήρθε ο τραυματισμός του Σκυλλά που πάγωσε τους πάντες στο γήπεδο Μαριτσών, αφού ο έμπειρος πορτιέρο στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε το άλμα και έπεσε άσχημα στο έδαφος με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πόνους στο αριστερό γόνατο.

Στο β’ μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο και ο Ηρακλής κατάφερε στο 54’ να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Κουλιμπαλί.

Δεν πρόλαβαν να χαρούν πολύ οι γηπεδούχοι, αφού στο 65’ ο Πλύγκος με προβολή, μετά από γύρισμα του Ευαγγελίδη από τα αριστερά, σημείωσε το 1-2 για τον ΑΕΡΑ.

Στο 84’ φάνηκαν να πέφτουν οι τίτλοι τέλους στο ματς αφού ο Μασάδο με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-3, αλλά ο Ηρακλής ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 89’ με εύστοχο χτύπημα του Γιώργου Δ. Καρίκη, σε παράβαση που κέρδισε ο Στεφανάκης.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και οι Αφαντενοί πανηγύρισαν μια ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν Παπαγιαννίδης, με βοηθούς τους Στεφανάκης και Καραγιάννη.

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Σκυλλάς (43’ λ.τ. Κοσμάς), Καρίκης Γ.Σ., Λορέντζος, Παπακωνσταντής Κ., Τσούφιος, Καρίκης Γ.Δ., Αγγελόπουλος, Κουλιμπαλί, Τσαλώλης (69’ Κώτσος), Φελεσάκης (82’ Στεφανάκης), Μπιλιάς

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Αμπαζάι, Γαργάλης, Κασιώτης, Γιαννακάκης (69’ Ανυφαντάκης), Κατσαρής, Πλύγκος (76’ Καψαλάκης), Τομάζος (58’ Τριχιάς), Μασάδο, Ευαγγελίδης