Εισιτήριο πρόκρισης για τον Διγενή

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου θα βρεθεί ο Διγενής που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Ορφέα.

Το παιχνίδι έληξε με σκορ 1 – 0 υπέρ του της ομάδας από τα Κοσκινού που έδειξε καλά στοιχεία εν όψη της έναρξης του πρωταθλήματος, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα και μια πολύ καλή απόδοση κατά τη διάρκεια αυτού.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα σημειώθηκαν αρχικά στο 52´ όπου ο Θαρρενός κέρδισε πέναλτι ύστερα από ανατροπή του Καμπούρη μέσα στη περιοχή. Στη συγκεκριμένη φάση υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή της αναμέτρησης Μπαχαρίδη. Την εκτέλεση από τα 11 βήματα ανέλαβε ο Καραγιάννης ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ του Ορφέα.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 78ο λεπτό όπου ο Ζούνης σέντραρε από τα δεξιά και ο Καραγιάννης αφού κοντρόλαρε την μπάλα έκανε ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ καταφέρνοντας αυτή τη φορά να νικήσει τον Μαυρουδή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαρχαρίδης με βοηθούς τον Κάζα και την Αναστασοπούλου.

Συνθέσεις:

Διγενής: Μανωλάγκας, Διακανθός, Πετράς (75’ Γεωργαλλίδης), Κανάκης, Μάνο, Ζούνης, Μοσκιού (40’ λτ Θαρρενός), Ζωάννου Π. (70’ Αλαχούζος), Καραγιάννης, Παπαθανασίου, Γκρίζης.

Ορφέας: Μαυρουδής, Γεωργιάδης, Ντουμάζιος, Καμπούρης, Στόιος, Γκούτσι, Καρπάτσης (65’ Διακοηλίας), Τσιριγώτης (60’ Σκιαθίτης), Παπανικολάου, Τοπάλ (90’ Μοσχού), Τσικούρης.