«Εξάποντο» για την Δόξα ενάντια στον Απόλλωνα

Δόξα Ψίνθου και Απόλλων Απολλώνων που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο γήπεδο Ψίνθου για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerriesκαι οι βυσσινί με χρυσό σκόρερ τον Λυριστή πήραν το… εξάποντο.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του και βασίστηκε στο πάθος και την δύναμη.

Στο 40’ οι γηπεδούχοι άνοιξα το σκορ όταν ο Μπάρδος έκανε εξαιρετική προσπάθεια και γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή, εκεί όπου ο Κυριαζής έκανε το 1-0.

Η ισοφάριση δεν ήρθε για την Δόξα στο 43’ αφού η προσπάθεια του Παλάζη σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά το 1-1 έγινε στο 49’ με τον συνήθη ύποπτο του Απόλλωνα, Λολάκη.

Το ματς έγινε ροντέρο και τελικά η Δόξα ήταν αυτή που πανηγύρισε τη νίκη στο τέλος, αφού από μπαλιά του Μπάρδου στο 85’, ο Λυριστής έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Τεράστια επέμβαση πραγματοποίησε στο 88’ ο Ηλίας που απομάκρυνε κεφαλιά του Λολάκη στο δεξί του παραθυράκι.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Σαρρής, Κασιώτης

Συνθέσεις:

Δόξα: Ηλίας, Ορφανός Δ., Στελλάς, Ορφανός Χ., Κυριαζής (50’ Χατζηνικόλας Μ.Κ.), Λυριστής, Κωστομοίρης, Μπάρδος, Κιοζού (85’ Ορφανός Β.), Τσακίρης, Τσοπάνογλου

Απόλλων: Μακαρούνας, Χατζηκυριάκος, Γιουντζεσόι (73’ Κυριαζάκος), Γιαννακόπουλος (59’ Κωνσταντάκης), Δημητρόπουλος, Ισκάς, Γεωργίου, Μακαρούνας Μ., Λολάκης, Παλάζης, Λαθούρης