Νίκη- πρόκριση για τους Ιππότες

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι Ιππότες κόντρα στην ομάδα του Δαμάγητου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Το σκόρ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό με πολύ ωραίο πλασέ από τον Σότα και μ᾽ αυτό το σκόρ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Μέχρι εκείνο το σημείο οι Ιππότες έλεγχαν τον αγώνα, αλλά και ο Δαμάγητος στεκόταν πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, παρόλο που χωρίζουν τις ομάδες μία κατηγορία.

Μετά την ανάπαυλα, ο Ντούσκου σουτάροντας σημείωσε 2 – 0 στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης. Τεράστια ευκαιρία είχε ο Δαμάγητος στο 65᾽ -με πέναλτι που κέρδισε ο Μαυρής ύστερα από αντικανονικό μαρκάρισμα που έγινε μέσα στη μεγάλη περιοχή- για να μειώσει το σκόρ και να μπει και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά ο Κυριακίδης αστόχησε από την άσπρη βούλα και έστειλε την μπάλα άουτ.

Στη συνέχει η ομάδα των Ιπποτών ανέβασε στροφές κάνοντας το 3 – 0 με σουτ του Αλιάι στο 65᾽ και στο 82᾽ το τελικό 4 – 0 με τον Καπουράνι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σπάρταλης με βοηθούς τη Βούλγαρη και τον Καραγκιόζη.

Συνθέσεις:

Ιππότες: Σαγρής, Κωνσταντίνου, Ζωάννου, Μαρίνος (46’ Τραγάκης), Φωταράς, Ντούσκου, Φιορίλο, Καπουράνι, Σότα, Αλιάι (73’ Κιράνι), Ταφάνι (22’ Γκίνος)

Δαμάγητος: Τζαβέλας, Γουλίτσας, Μπιλιάς, Συρράκος, Τσίγκριλας, Γρηγοριάδης, Κουτρούλης (46’ Καμπουράκης), Μαυρής, Πανταζόπουλος (54’ Ατσίδης), Καλοπετρής, Κυριακίδης (75’ Καρπαθάκης)