Το… βιολί της η Ρόδος και στο Βάτι

Δεν… λέει να κατεβάσει ταχύτητα η Ρόδος στο φετινό πρωτάθλημα και συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα, με νέο θύμα τον τοπικό Διαγόρα στο Βάτι, τον οποίο συνέτριψε με 0-5 για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, μένοντας φυσικά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Χωρίς να δυσκολευτούν καθόλου, οι πράσινοι έβαλαν το νερό στ’ αυλάκι από πολύ νωρίς και πανηγύρισαν μια ακόμη επιτυχία.

Στο 11′ ο Γκόγκας με κεφαλιά έκανε το 0-1 και οκτώ λεπτά αργότερα (19′) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παυλίδη η Ρόδος διπλασίασε τα τέρματα της (0-2) και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ορφανίδη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και με το σουτ του Γκόγκα έκανε το 0-3, προτού έρθουν δύο ακόμη τέρματα των ελαφιών στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Με πλασέ από κοντά ο Παυλίδης στο 82′ σημείωσε το 0-4 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα και στο 88ο λεπτό ο Καλημέρης επίσης με πλασέ από κοντινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό 0-5 στο γήπεδο Βατίου.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Πιτσάρη, Τάσης

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Τύρελης (46’ λ.τ. Ζωγράφος), Αδάμος (40’ λ.τ. Κοντζιάς), Τριανταφυλλίφης) (52’ Γρύλλης), Ζερβός, Μοσχής, Πιτσουρδάκης, Μικκιού, Παπουρδάνος, Χαρτοφύλης, Κουρέλης, Κυριακάκης

Ρόδος: Κεφάλας, Καλημέρης, Ορφανίδης, Ιμεραλιλάϊ (83’ Αμανατίδης), Αρχοντούλης (71’ Κακαζούκης), Μπιγκό, Χατζηλιόντας, Παυλίδης, Γκόγκας, Ευγενικός, Δελαπόρτας (58’ Ζωάννου)