Εντυπωσιακός ο Ανταγόρας πέτυχε την πρώτη του νίκη

 

Με μια πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο οΑνταγόρας πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-0 του Καλυμναικού για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας. Ο Σχουλλής άνοιξε τον δρόμο μόλις στο 1ο λεπτό κάνοντας το 1-0 και στο δεύτερο μέρος οι “πράσινοι” εκμεταλλεύτηκαν την κούραση του Καλυμνιακού και με γκολ των Μακρή, Κατσαμούνδη, Μαρίνου και το αυτογκόλ του Τρικοίλη Σ. έφτασαν στη νίκη με 5-0.

1′ ΓΚΟΛ!! Ο Αρκούδας μπήκε από τα αριστερά έκανε την σέντρα και ο Σχουλλής με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ζερβού για το 1-0.

20′ Χωρίς φάσεις το ματς μετά το γκολ με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές στον χώρο του κέντρου.

25′ Εκτέλεση φάουλ του Κατσαμούνδη, ο Ζερβός απόκρουσε και ο Κλειδαράς στην επαναφορά σε κενό τέρμα πλάσαρε ψηλά άουτ.

58′ Ωραία ατομική ενέργεια του Μακρή που μπήκε απ’ τα αριστερά έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ζερβού.

65′ Δυνατό συρτό σουτ του Μέμα, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Ζερβός.

67′ ΓΚΟΛ!! Κάθετη πάσα του Κουρζή στον Μακρή ο οποίος με φαλτσαριστό πλασέ από αριστερά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ζερβού για το 2-0.

70′ ΓΚΟΛ!! Ο Μέμα μπήκε απ’ τα δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Κατσαμούνδη και εκείνος από κοντά πλάσαρε για το 3-0.

74′ ΓΚΟΛ!! Τρομερό γκολ απ’ τον Μαρίνο. Ο νεαρός αμυντικός του Ανταγόρα έκανε το μακρινό σουτ στέλνοντας το μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Ζερβού για το 4-0.

80′ Εκτέλεση κόρνερ του Μούστου, ο Κανέλλης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο έξω απ’ το δεξί δοκάρι του Τσαραπατσάνη.

81′ Σέντρα του Μούστου από δεξιά , ο Κάννης έπιασε το γυριστό σουτ με τον Τσαραπατσάνη να αποκρούει στην δεξιά του γωνία.

89′ Εντυπωσιακή ενέργεια του Κουρζή που πέρασε τους αμυντικούς βρέθηκε απέναντι απ’ τον Ζερβό προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

90′ ΓΚΟΛ!! Ο Κατσαμούνδης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Τρικοίλης Σ. στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 5-0.

giafkasports.gr