Στα Μέγαρα ο Παπαβασιλείου, παρατηρητής στη Νεάπολη ο Λάμπρου και στο Αχαρναί ο Ζανεττίδης

Την αναμέτρηση Βύζας- Αιολικός που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων θα διευθύνει ο Αντώνης Παπαβασιλέιου που θα έχει για βοηθούς τους Βασιλάκη και Μπατζιόπουλος του συνδέσμου Αθηνών.

Ο διαιτητής του συνδέσμου μας θα σφυρίξει την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στο ματς για τα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Ενικής και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νάσκος από την Αργολίδα.

Εκπροσώπηση Δωδεκανήσου θα υπάρχει στη Νεάπολη και το ντέρμπι ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Φωστήρα για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου (όπου συμμετέχει και ο Ιάλυσος) της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα ο Μπάμπης Λάμπρου ορίστηκε να είναι παρατηρητής διαιτησίας σ’ ένα ματς όπου θα σφυρίξει ο Νίκας από την Μεσσηνία με βοηθούς τους Μπουρτζοβίτη και Τριανταφύλλου του συνδέσμου Κορινθίας.

Τέλος, στο πρωτάθλημα της Footaball League για την 4η αγωνιστική θα παίξουν την Δευτέρα στο Δημοτικό Στάδιο Αχαρνών ο Αχαρναϊκός ενάντια στον Ολυμπιακό Βόλου και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κώστας Ζανεττίδης του συνδέσμου του νομού μας.

Το ματς θα διευθύνει ο Φουκάκης από το Ηράκλειο με επόπτες τους Σαββόγλου (Δυτ. Αττικής) και Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου), ενώ 4ος θα είναι ο Κοσικίδης της Αθήνας.