Ήταν να μην πάρει… φόρα ο Κλεάνθης

Τέταρτη σερί νίκη πέτυχε ο Κλεάνθη που για την 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerriesσυνέτριψε με 6-0 την Δόξα Ψίνθου στο γήπεδο Παραδεισίου.

Οι ροσονέρι για άλλο ένα παιχνίδι το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσίασαν ωραίο θέαμα και δεν δέχθηκαν καμία αντίσταση από τους Ψινθενούς, φτάνοντας άνετα στο τρίποντο.

Από το πρώτο κιόλας μέρος οι Παραδεισιώτες είχαν βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα πέντε φορές και το β’ ημίχρονο αποτέλεσε τυπική διαδικασία.

Ο «συνήθης ύποπτος» Αντώνης Γεωργαλλής συνέχισε την… απόσβεση, κάνοντας το 1-0 μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο Αλεξανδρίδης σημείωσε το 2-0 με σουτ στο 14ο λεπτό.

Δεύτερο προσωπικό τέρμα για τον Γεωργαλλή στο 30’ για το 3-0 του Κλεάνθη που σκόραρε άλλες δύο φορές μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Σκόρερ χρίστηκε ο Πελέκης στο 40’ για το 3-0 και ξανά ο Αλεξανδρίδης για το 5-0 που ήταν σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το… σόου του Γεωργαλλή ολοκληρώθηκε στο 68’ όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ηλία και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το τελικό 6-0 και το άνετο τρίποντο της ομάδας του Γιώργου Σταυριανού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην φάση όπου ο Κλεάνθης πέτυχε το έκτο του γκολ στο παιχνίδι, αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα ο Δημήτρης Ορφανός για εξύβριση του δεύτερου βοηθού, Μοσχάτου και το συγκρότημα του Γιώργου Σαββιδάκη ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές.

Διαιτησία: Αντωνάς, Μοσχάτος, Καραγιάννης

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Βαρέλης, Γιατσιάτσιος, Καρίκης (70’ Νίκανδρος), Γεωργάς (57’ Μπαγιολάρι), Πελέκης, Δαλκίδης, Σκόρπος (77’  Σορωνιάτης), Αλεξανδρίδης, Παπαδημητρίου, Γεωργαλλής, Γιαννίκος

Δόξα: Ηλίας, Ορφανός Δ., Ορφανός Χ., Στελλάς, Χατζηνικόλας (47’ Κυριαζής), Λυριστής, Κωστομοίρης (70’ Φραντζής), Τσοπάνογλου, Μπάρδος, Κιόττου, Τσακίρης (85’ Καρίκης)