Εξάρα στο νησί των σφουγγαράδων για τον Διαγόρα

Σε φοβερή φόρμα ο Διαγόρας συνέχισε με εντυπωσιακή νίκη, καθώς στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerriesσυνέτριψε με 0-6 τον Καλυμνιακό στο νησί των σφουγγαράδων. Συγκάτοικος της Ρόδου στην κορυφή ο γηραιός.

Δυνατά μπήκε η ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5’ ο Μανώλης Χατζηφούντας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα ξανά στο 25ο λεπτό. Μετά την εξαιρετική ασίστ από τον Κιοσέογλου, ο έμπειρος φορ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και σημείωσε το 0-2 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Τρία λεπτά αργότερα (28’) ο Κιοσέογλου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Πιλάτο και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Από τα έντεκα βήματα ο Καλημέρης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.

Ότι δεν κατάφερε ο έμπειρος μέσου του γηραιού από την άσπρη βούλα, το κατάφερε ο Κιοσέογλου στο 35ο λεπτό με κοντινό σουτ για το 0-3 που ήταν σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Δεν πάτησε… φρένο ο Διαγόρας στην επανάληψη, αφού μπήκε κεφάτος στο γήπεδο μετά την ανάπαυλα και πέτυχε άλλα τρία τέρματα.

Αρχικά ο Πεταυράκης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 55’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 και στο 60’ ο Τσαγκάρης με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-5.

Το σκορ «έκλεισε» στο 67’ ο Μανώλης Χατζηφούντας που σκόραρε με πλασέ μέσα από την περιοχή για το τελικό 0-6 και το προσωπικό του χατ- τρικ.

Διαιτησία: Ωραιόπουλος, Γιαμμουζής, Καραμούτας

Συνθέσεις:

Καλυμνιακός: Ζερβός, Κανέλλης, Πιλάτος, Κλάψης (65’ Τρικοίλης), Καννής, Μούστας, Χουρδάς Δ. (55’ Χουρδάς Σ.), Ζεμπίλλας, Φράγκος, Τρικοίλης Γ., Βεζυρόπουλος (75’ Τσατσόγλου)

Διαγόρας: Δαρζέντας, Πεταυράκης, Φωτεινής, Μαριάς, Καρπαθάκης, Μπαούρης, Τογρού, Κιοσέογλου, Καλημέρης (55’ Καραγεωργίου), Μπερνιδάκης (46΄Τσαγκάρης), Χατζηφούντας (70’ Σακελλάρης)