Στο… ρελαντί μέσα στο «σπίτι» του ο Φοίβος

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα και χωρίς άγχος, ο Φοίβος επικράτησε με 4-0 του Ανταγόρα στο γήπεδο Κρεμαστής για την 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerriesκαι συνέχεια νικηφόρα την πορεία του. Πέντε νίκες για την ομάδα της Κρεμαστής που έχει κι ένα ρεπό στις πρώτες επτά “στροφές” του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Πάττας έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες που συνήθως έρχονται από τον πάγκο να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα και αυτοί τον δικαίωσαν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Βαλάντης Κουδούνης με πλασέ έκανε το 1-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του που πήρε προβάδισμα αρκετά νωρίς.

Το προβάδισμα αυτό… εδραίωσε στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης ο Νίκος Ορφανίδης που με κεφαλιά σημείωσε το 2-0 για τους Κρεμαστενούς.

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου, αφού μέχρι το φινάλε ο Φοίβος έλεγχε τον ρυθμό και θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλη φορά.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα απολύτως. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και κυκλοφορώντας πολύ καλά την μπάλα κατάφεραν να διασπάσουν ξανά την άμυνα των Κώων στο 57ο λεπτό του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Ζουρούδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, προτού ο Δράκος πέντε λεπτά πριν από την λήξη (85’) βάλει το κερασάκι στην… τούρτα με δικό του γκολ για το τελικό 0-4 στο γήπεδο της Κρεμαστής.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Πατσιόπουλος, Κάζας

Συνθέσεις:

Φοίβος: Φαρμακαλής, Πομπού (9΄λ.τ. Τσουβαλάς), Φελεγκάκης, Τζεμαλάϊ, Ντόστι, Ορφανίδης , Αξιώτης, Πάττας, Κουδούνης (65΄Μήτρου), Μαϊλης, Ζουρούδης (78΄Δρακος)

Ανταγόρας: Τσαραπατσάνης, Ζώης, Αρκούδας, Μουτσομπέγκα, Αποστολόπουλος, Μπριάζνας (65΄Ντέλιος), Μακρής, Μαρίνος, Γουμπιός (46΄Τσιλιώνης), Σχουλλής, Ναβροζίδης (85΄Ζιώγος)