Συνεχίζει ακάθεκτος ο Αντίμαχος

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο για 70΄λεπτά και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες απ’ το πρώτο μέρος για να φτάσει ακόμα πιο εύκολα στη νίκη, ο Αντίμαχος επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Μασσάρων και συνεχίζει ακάθεκτος και μετά το ρεπό του τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Τρίτη σερί ήττα για τους κυανόλευκους.

Ο συνήθης ύποπτος Δημήτρης Πης άνοιξε το σκορ στο 28′ για τους “κόκκινους”, οι δύο κορυφαίοι του Αντίμαχου, Θωνιάτης και Ζιώγας σκόραραν στο 55′ και στο 58′ και έτσι ήρθε το 3-0 με τον Αστέρα να μειώνει στο 70′ με κοντινό πλασέ του Πλαγγέντη Ε. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς  ο Αντίμαχος λόγω αποβολής του Δημήτρη Πη στο 78′ για χτύπημα εκτός φάσης.

Εικόνα

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από νωρίς με σκοπό να επιτεθούν και να μην αφήσουν τον Αστέρα να προσπαθήσει να “χαλάσει” τον τρόπο παιχνιδιού τους, έχοντας μάλιστα από νωρίς ευκαιρίες για γκολ με τους Πη και Μάκη Μποϊλή .Η ομάδα του Γιώργου Σταμάτη, είχε ξεκάθαρο προσανατολισμό εντός αγωνιστικού χώρου και στο 28′ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα όταν μετά από κάθετη του Θωνιάτη, ο Πης μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0. Ο Αντίμαχος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Η επανάληψη, για περίπου εικοσιπέντε λεπτά είχε ίδιο χαρακτήρα με τους γηπεδούχους να ξεκινάνε με τον καλύτερο τρόπο αφού στο 55′ κατάφεραν να βρούν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα.Συγκεκριμένα μετά από παράλληλη πάσα του Συνεσίου, ο Θωνιάτης βρέθηκε ανενόχλητος στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα οι “κόκκινοι” πέτυχαν και τρίτο τέρμα όταν ο Συνεσίου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ζιώγας σηκώθηκε ψηλότερα από όλους για να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στην γωνία του Τόππου για το 3-0.

Ο Αστέρας άργησε να “αφυπνιστεί” και παρόλο που μπόρεσε στο 70′ με σουτ του Πλαγγέντη να μειώσει σε 3 – 1 δεν κατάφερε μέχρι το τέλος να διεκδικήσει κάτι από το ματς, παρόλο που οι γηπεδούχοι στο 78′ έμειναν με δέκα παίκτες μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Πης, με τα χρονικά περιθώρια να μην του το επιτρέπουν και τον Αντίμαχο να βάζει ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Θωνιάτης, Ζιώγας, Συνεσίου Γ. και Καράλιαμης. Απ’ τον Αστέρα προσπάθησαν Πλαγγέντης Λ. και Νικήτας.

Διαιτησία

Καλή η διαιτησία των Φραγκιαδάκη, Σταυρουλάκη και Κρίκογλου.

Oι συνθέσεις

Αντίμαχος: (Γιώργος Σταμάτης): Μιχαλάκης, Βακουφτσής, Ζιώγας, Σωτίρι, Ιωαννίδης, Καράλιαμης, Βλαντιμίροφ (72′ Ανδρογιώργης), Θωνιάτης, Συνεσίου (82′ Μποϊλής Ζ. ), Μποϊλής Μ. (68′ Παπανικολάου), Πης
Αστέρας Μασσάρων (Σάββας Σταυρίδης): Τόππος, Σκούμπρος, Διονυσακόπουλος, Κιλασίν Χ. , Κιλασίν Ε. , Μπαϊρακτάρης (88′ Φωταράς), Νικήτας, Μίρτσεφ, Δεληγιάννης (56′ Χατζημανώλης), Πλαγγέντης Ε. , Πατσιαούρας (84′ Λούππος)

giafkasports.gr