Αστέρας και στο… πρωτάθλημα

Μετά την πρόκριση για την δεύτερη φάση του κυπέλλου την περασμένη εβδομάδα, ο Αστέρας επικράτησε της Αναγέννησης Έμπωνας στο γήπεδο Παστίδας και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος) με το ευρύ 4-1.

Μπορεί οι Μπονιάτες να έβαλαν… δύσκολα στους Παστιδενούς, παίρνοντας το προβάδισμα νωρίς στο παιχνίδι, αλλά οι απαντήσεις των γηπεδούχων ήρθαν στην επανάληψη.

Στο 10’ ο Χατζηγιαννάκης με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-1 για τους πράσινους και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και την σημαντικότερη στιγμή μέχρι την ανάπαυλα όταν ο Παπαχριστοδούλου πλάσαρε στο 35’ και ο Αυγενικού απομάκρυνε σωτήρια πάνω στην γραμμή.

Μετά την συμπλήρωση μιας ώρα αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με την κεφαλιά του Καλαγρή στο 64ο λεπτό, ενώ στο 67’ ο Αμπελάς με σουτ έκανε την ανατροπή (2-1) για τον Αστέρα.

Αποβλήθηκε στο 70’ ο Τσουκαλάς με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα και η Αναγέννηση έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, διευκολύνοντας το έργο των Παστιδενών που έκαναν το 3-1 στο 85’ με τον Κονόμη και ο Λεννιού στο 92’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στην Παστίδα.

Διαιτησία  Φιλιππάκου ,Στεφανάκης , Γιακουμάκης Στ.

Συνθέσεις:

Αστέρας: Ροδανάκης, Κατσούλης, Χαριτάκης, Αυγενικού, Ζερβός (70’ Καραγιάννης), Αμπελάς, Καλαγρής, Λεννιού, Πάπα, Πολυχρόνης (50’ Αποστολόποπυλος), Κυρίτσης (75’ Κονόμη)

Αναγέννηση: Νικολέττος, Κενενούνης, Τσαγκαράκης (90’ Γιασιράνης), Χατζηγιαννάκης (60’  λ.τρ. Τσουκαλάς), Χριστοδούλου (40’ λ. τρ.  Μπάκης), Αλβανός, Χρυσοχόος, Τσουκαλάς, Θαρρενός, Παπαχριστοδούλου, Στάππας