Παρέλαση στην Νίσυρο για την Τήλο

Ιδανικά ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας η Τήλος που για την πρεμιέρα του πρώτου ομίλου επικράτησε άνετα με 2-5 του τοπικού Πολυβώτη.

Μόλις στο 2’ ο Κωστίδης έκανε με πλασέ το 0-1 για την Τήλο, ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα όταν ο Χατζηνικολάου Β.Δ. ισοφάρισε σε 1-1 στο 20ο λεπτό.

Στο 25’ οι Τηλιακοί με γκολ του Μόσχου (κεφαλιά) πήραν και πάλι το προβάδισμα που διευρύνθηκε στο 42’ με το σουτ του Ηρακλή Σακελλάρη για το 1-3 του πρώτου μέρους.

Μετά από δέκα λεπτά στην επανάληψη (55’) ο Παπαδάκης αντίκρισε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή για σκληρό μαρκάρισμα και άφησε την ομάδα του με δέκα, σε μια απόφαση πάντως που αμφισβήτησαν έντονα οι Νισύριοι.

Παρότι έπαιζε με λιγότερο ποδοσφαιριστή, στο 60’ ο Πολυβώτης μείωσε σε 2-3 χάρις το τέρμα του Σφακιανού με κεφαλιά.

Ο Βασιλόπουλος με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ στο 70’ έγραψε το 2-4 και επί της ουσίας σφράγισε τη νίκη της Τήλου που έφτασε και σε πέμπτο γκολ στο 89’ όταν ο Σαμπάνης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Διαιτησία: Πατσιαούρας, Στάμος, Φασουλάρης

Συνθέσεις:

Πολυβώτης: Καλογεράτος, Χαρτοφύλλης Π., Καρακωνσταντίνου (15’ λ. τρ. Κωνσταντίνου), Χαρτοφύλλης Ν., Παπαδάκης, Χατζηνικόλάου Κ.Β., Φωτεινής, Σβήνος, Χατζηνικολάου Δ.Β. (Καραγιάννης), Σφακιανός Ι., Κακιάς

Τήλος: Κωστής, Βασιλόπουλος, Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ., Κωστίδης (80’ Χαλιός), Χριστοφής, Νικολής, Αγγελιδάκης (65’ Σαμπάνης), Σακελλάρης Η. (90’ Κουμπανιός), Μόσχου, Οίκουτας