Τρομερή ανατροπή του Ποσειδώνα στην Κρεμαστή

Στο γήπεδο Κρεμαστής, λόγω τιμωρίας που «κουβαλάει» από την περασμένη αγωνιστική σεζόν ο Ευκλής, διεξήχθη η αναμέτρηση για την πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος) ανάμεσα στους Σορωνιάτες και τον Ποσειδώνα που επικράτησε με 2-3 χάρις σε τρομερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο μέρος και κρατούσαν τη νίκη μέχρι την τελική ευθεία του παιχνιδιού, αλλά τρία γκολ των Καρπάθιων μεταξύ 75’ και 90’ τους χάρισαν το τρίποντο σ’ ένα εντυπωσιακό ματς.

Το σκορ άνοιξε στο 35’ ο Μπερετούλης με δυνατό σουτ και στο 43’ ο Μήτρου έκανε το 2-0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού κανείς δεν περίμενε την συγκλονιστική εξέλιξη. Με ψυχικά αποθέματα οι παίκτες του Ποσειδώνα μείωσαν αρχικά στο 75’ με την προβολή του Βασιλειώτη και ισοφάρισαν στο 83’ σε 2-2 με την κεφαλιά του Σπανού.

Η μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 90’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Βασιλειώτη, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Μαριεττή και διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Βασίλας, Ορφανός

Συνθέσεις:

Ευκλής: Μαριεττής, Λαός, Κορκίδας, Λαππάκης, Παυλίδης (85’ Τομάζος), Γεωργαντάς, Κρομμύδας Γ. (65’ Μαντικός), Σχοινάκης (30’ Τσαγκαράκης), Μήτρου, Κρομμύδας Ν., Μπερετούλης.

Ποσειδών: Γαλάνης, Βογιατζιδάκης, Χριστόπουλος (65’ Καουκάκης), Σπανός, Κούτουλο, Μαντινάος, Καραλής, Παύλου, Σώζος (50’ Μαντικός Κ.), Τσιαβέλης, Βασιλειώτης (90’ Καραγιαννάκης)