Έπιασε… δουλειά ο Τριπολίτης και «καθάρισε» για την Κατταβιά

Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος) ο Ίκαρος Τριπολίτης ξεκίνησε την… απόσβεση, αφού με δύο δικά του γκολ η Κατταβιά επικράτησε με 2-1 του Ροδιακού και έκανε καλό ποδαρικό στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το παιχνίδι δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο στο πρώτο μέρους όπου πάντως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τα ηνία και προσπαθούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη το εκρηκτικό ξεκίνημα του έμπειρου επιθετικού ήταν αυτό που έκανε την διαφορά για τους γηπεδούχους που σκόραραν δύο γκολ μέσα σ’ ένα δεκάλεπτο.

Αρχικά στο 50’ ο Τριπολίτης έκανε το 1-0 με σουτ από κοντά, ενώ στο 58’ ο ίδιος παίκτης «κρέμασε» τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 2-0.

Το μόνο που κατάφερε ο Ροδιακός ήταν να μειώσει με τον Πουλή στο 93ο λεπτό στο τελικό 2-1.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Τσοπανάκης, Κόκκαλης

Συνθέσεις:

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Αεράκης (70’ Γεωργαλλής), Ζωάννου, Σπύρου, Γιώτας, Κούρος, Ανανιάδης, Νασόπουλος, Τριπολίτης (75’ Μπουμπουλάκη), Ντούπης (79’ λ.τρ. Αυγέρης)

Ροδιακός: Κνιφάτι, Τσιμπιδάκης, Γαλουζής, Τσακίρης, Μάχλης, Μπουλουντίδης (68’ Μαρκόπουλος), Ξένος (54’ Γκιζλής), Ζαμαντάκης (81’ λ. τρ. Κολωβός), Καλογερόπουλος, Σέντης, Πουλής