Ηχηρό και… άνετο το Κάστρο

Το 1-0 μοιάζει «φτωχό» για τη νίκη του Κάστρου/ Κύπρος ενάντια στον Άγιο Λουκά για την πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος), αφού η ομάδα της Ρόδου ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο της και θα μπορούσε να είχε σκοράρει περισσότερες φορές.

Πολύ νωρίς επιτεύχθηκε το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ο Αλαφάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 30’ ακυρώθηκε ως οφ-σάϊντ το γκολ του Γκλάβα, ενώ στο 70’ ο Νίκας κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος, ωστόσο έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 75ο λεπτό με το σουτ του Κοσμά που αποκρούστηκε από τον Πεστλίκη.

Μετά το 77’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τσίρκου με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, ωστόσο οι Αφαντενοί δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν.

Διαιτησία: Αντωνάς, Μπερδεμπές, Αναστασοπούλου

Συνθέσεις:

Κάστρο/ Κύπρος:  Πεστλίκης, Καρτάλης, Τσίρκος, Μαχλής, Βασιλείου, Αλαφάκης, Τσακμακίδης, Ροδίτης, Γκλάβας (89’ Γιοβάνι), Καραμπάτζος (55’ Νίκας), Χατζηκωνσταντής

Άγιος Λουκάς: Παπαγεωργίου, Ηλίας, Μακρυδημήτρης, Μοσχιδιού, Πόγιας, Καλογήρου, Νικολής (46’ Χατζηγεωργίου), Διακίδης, Κοσμάς, Μοσχούς (70’ Μ. Κυριαζής), Μπάλα