Ιάλυσος 4Χ4 «έλιωσε» και τον Αστέρα Βάρης

Ασταμάτητος ο Ιάλυσος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος), επικράτησε άνετα με 2-0 κόντρα στον Αστέρα Βάρης και παρέμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Για άλλο ένα ματς οι παίκτες του Πέτρου Μίχου πρόσφεραν καλό θέαμα και είχαν ουσία, παίρνοντας αυτό που ήθελαν μέσα σ’ ένα δεκάλεπτο και «κλείδωσαν» το τρίποντο από το πρώτο κιόλας μέρος.

Καλύτερα μπήκαν οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου στο ματς που απείλησαν την εστία του Τερεκανίδη, ωστόσο είχε ένα δεκάλεπτο η ομάδα της Βάρης που θα μπορούσε να είχε παραβιάσει την εστία του Λουτριώτη, ο οποίος ήταν… Κέρβερός για άλλο ένα ματς.

Από το 20λεπτο και μετά οι τοξοβόλοι ανέβασαν στροφές και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Παναγιώτη Μαθιό και τον Στέργο Χατζηκοσμά.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διαχειρίστηκε το προβάδισμα του ο Ιάλυσος που δεν απειλήθηκε καθόλου και παράλληλα έκανε συντήρηση δυνάμεων για το επόμενο παιχνίδι.

Φάσεις και Γκολ:

3′ ο Μαθιός μπήκε από αριστερά στην περιοχή αλλά η παράλληλη σέντρα που έκανε ήταν πολύ δυνατή με αποτέλεσμα η φάση να περάσει ανεκμετάλλευτη.

4′ ο Ανδριανόπουλος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά αλλά ο Κουιρικίδης που έκανε την προβολή δεν βρήκε τη μπάλα και αυτή πέρασε παράλληλα με την εστία του Λουτριώτη.

7′  ο Αγκόλλη έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και  Λουτριώτης απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ πέφτοντας στην δεξιά του γωνιά.

20. ΓΚΟΛ Ο Κοιλιάρας με τακουνάκι και ενώ είχε πλάτη στην εστία έστρωσε πολύ ωραία τη μπάλα στον Μαθιό ο οποίος με ένα ευθύβολο σουτ απο το ύψος της περιοχής την έστειλε στα δίχτυα    1 – 0.

 29. Μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Καρπαθάκης πάσαρε στον Κοιλιάρα, αυτός με τη μια στον Μαθιό και αυτός με τη σειρά του στον Χατζηκοσμά σε θέση δεξιά μέσα στην περιοχή ο οποίος με ένα πολύ δυνατό σουτ πέτυχε το 2 – 0.

34′, ο Πασαλίδης έκανε τη σέντρα και  Χόρτσας πήρε την κεφαλιά αλλά δεν είχε καλή ισορροπία με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει αρκετά μέτρα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.

55′ Τίποτα το ιδιαίτερο  με τη μπάλα να παίζετε στο χώρο της μεσαίας γραμμής περισσότερο.

70′ Πολύ κακό παιχνίδι. Δεν υπάρχει καθόλου ρυθμός και γίνονται πολλά λάθη. Πολύ χειρότερος και ο Αστέρας Βάρης σε σχέση με την εμφάνιση του στο πρώτο ημίχρονο.

81′ ο Πασαλίδης σούταρε από το ύψος της περιοχής όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.

Διαιτησία: Κορδολαίμης, Δημόπουλος, Καπρέτσος

Συνθέσεις:

Ιάλυσος: Λουτριώτης, Λιόσης, Καρπαθάκης,, Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης,(85′  Χειμωνέττος), Κοκκίνης, Χατζηκοσμάς,(46′ Σταυλάς),  Μαθιός,(55′ Χατζηπέτρος),  Κοιλιάρας

Αστέρας: Τερεκανίδης, Μητσόπουλος, Καραμπάς, Χόρτσας, Βασιλείου, Αγκόλλη, Ανδριανόπουλος, Παπασάββας,(69′ Ivanov) Κουιρουικίδης(64′ Χατζησάββας),, Πασαλίδης, Ντάγκρας(59′ Νικολέττος).