«Τρίποντο» με τις… παλιές καραβάνες για τον Απόλλωνα

Με σκόρερ τις… παλιοσειρές, ο Απόλλων δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Ασπίδας Απολακκιάς στο γήπεδο Καλυθιών και επικράτησε με 3-0 για την πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος).

Από το πρώτο δεκάλεπτο καθάρισε τη νίκη το συγκρότημα του Κώστα Καμπούρη που είδε στο 5ο λεπτό τον Δημητρά, έπειτα από ασίστ του Σίμου, να γράφει το 1-0 από κοντά.

Στο 9ο λεπτό ο Λευτέρης Μαυρομούστακος με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τον 2-0 των γηπεδούχων που πήγαν σ’ αυτό το σκορ στ’ αποδυτήρια.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (50’) ο Μαυρομούστακος έβγαλε σε θέση βολής τον Γεννημαχλέλη και εκείνος με πλασέ σημείωσε το 3-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Βασιλείου, Λατσός

Συνθέσεις:

Απόλλων: Ντάνης (60’ Ροδίτης), Νικολός, Τσίττας, Μιχαλάς, Κυρίτσης, Σταυρής (60’ Πασόπουλος), Σπαχιού, Δημητράς (65’ Μανιάς), Γεννημαχλέλης, Σίμου, Μαυρομούστακος

Ασπίδα: Κοντός, Κάκκαρης, Λάμπρου (30’ λ. τρ. Ζαράρης), Σκουλούδης, Ρόσσι, Διαμαντής, Σάββενας Μ., Σάββενας Σ., Ντομπρατσίνι (80’ Περούλης), Κούτρας, Νάκας (60’ Παπασταματίου)