Καρδιοχτύπησε ο Άρης, αλλά ο Μαρκόπουλος ήταν εκεί!

Για άλλο ενα παιχνιδι ο Μάρκος Μαρκόπουλος “ξελάσπωσε” τον Άρη και του χάρισε τη νίκη με 1-2 μέσα στην Κάλυμνο επι του Καλυμνιακού για την 8η αγωνιστική της Α κατηγορίας BlueStarFerries.

Καλύτερα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι στο ματς και μόλις στο 10′ ο Χατζηνικολας άνοιξε το σκορ με σουτ για το 0-1.

Ισσορόπησε στην συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα και απείλησε την εστια του Καραγιάννη, φτάνοντας στην ισοφαριση (1-1) στο 35′ με τον Κλειδαρά.

Μοιρασμένο το ματς στο β’ μέρος, με τον Άρη να πατάει γκάζι μετα το 70′ και είχε την μεγάλη ευκαιρία χάρις το πέναλτι που κέρδισε (χέρι μέσα στην αντίπαλη περιοχή) στο 73′ να σκοράρει, αλλά ο Λαμπριανός νικήθηκε απο τον Ζερβό.

Τελικά η λύτρωση για τους κιτρινόμαυρους ήρθε στο 85′ με τον Μαρκόπουλο που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας καο πλασαρε εύστοχα για το 2-1.

Διαιτησία: Γκόγκος, Κρικόγλου, Παγώνη

Συνθέσεις

Καλυμνιακός: Ζερβός, Κλάψης, Φράγκος, Καμπούρης (70′ Χουρδάς Σ.), Μούστος, Τσαγγάρης, Λελεκης, Κάννης, Ζεμπίλας, Χουρδάς Δ., Τρικοίλης (60’/Κοτσάνης), Κλειδαράς

Άρης: Καραγιάννης, Ζαρκαδούλας, Συμεωνίδης, Μαγιόγλου, Χατζησάββας, Δημητριάδης,Λαμπριανός, Χατζηνικόλας (60′ Γκίκας), Νικηταράς, Μπαϊρακτάρης (90′ Τσελεπίδης), Μαρκόπουλος

 

 

 

Καλτνι