Ροντέο και… μοιρασιά στ’ Απόλλωνα

Σ’ ενα ματς οπου οι δυο ομάδες τελειωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες και στιγματίστηκε απο δεκάλεπτη διακοπή στο 70′, Απόλλων και Κλεάνθης ήρθαν ισοπαλοι 1-1 για την 8η αγωνιστική της Α κατηγορίας BlueStarFerries. Οπως έγραψε  στο φύλλο αγώνα  η κ.  Φιλιππακου  δέχθηκε φτύσιμο απο φίλαθλο των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι ατο πρώτο μέρος δεν είχε να αναδείξει άτι, ωστόσο στην επανάληψη τα αίματα άναψαν τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικα.

Στο 46′ με εξαιρετικόχτύπημα φάουλ ο Παλάζης εκανε το 1-0, ενω η απάντηση λίγο έλλειψε να είναι άμεση απο τους φιλοξενούμενους, ωστόσο το άουτ του Αλεξανδρίδη στο 55′ σταμάτησε στο δοκάρι.

Ακολούθησε η ενταση στο 70ο λεπτο. Αιτία ηταν εενα μαρκάρισμα που έφερε σε αντιπαράθεση τους Χατζηκυριακο και Γιαννικο. Στον… χορό των αντςκλησεων μπήκαν και άλλοι ποδοσφαιριστες και των δυο ομαδων με αψιμαχίες και σπρωξιματα.

Αφού η κατασταση ηρέμησε έπειτα απο ενα 10λεπτο, η διαιτητής εβγαλε δεύτερη κίτρινη στον Παλαζη και απ ευθείας κόκκινη στον Γιαννικο και πο δυο ομάδες συνέχισαν με δεκα ποδοσφαιριστές.

Ο Κλεάνθης πίεσε για την ισοφάριση στα εναπομείναντα λεπτα και ο Γεωργαλλης κέρδισε πέναλτι απο τον Ισκα το οποίο εκτέλεσε ευστοχα ο ίδιος στο 90′ και διαμόρφωσε το τελικο 1-1.

Διαιτησια: Φιλιππάκου ,Τσέτσος και Σταυρούλιας.

Συνθέσεις:

Απόλλων: Μακαρούνας Ι., Χατζηκυριάκος, Σαπαλίδης, Δημητρόπουλος (82′ Παλάζης Σ.), Ισκας, Μακαρουνας Μ. (42′ λ. τρ. Κυριαζάκος), Γεωργίου, Γιαννακόπουλος (63′ Μπαϊράμης), Λολακης, Παλάζης Αν., Λαθούρης

Κλεάνθης: Βαρέλης, Γιατσιάτσος, Καρικης, Ατσίδης (46′ Γεωργίας),Πέλεκης, Δαλκίδης, Σκόρπος (89′ Δραγάτσης), Αλεξανδρίδης, Παπαδημητρίου (82′ Θάνος), Γεωργαλλης, Γιαννίκος