Διπλή “ροπαλιά” απο τον Ηρακλή, φωνές απο τον Κλεόβουλο

Σε ομάδα έδρας αναδυκνύεται ο Ηρακλής Λάρδου που επικράτησε μέσα στο “σπίτι” του με 2-1 του Κλεόβουλου για την 8η αγωνιστική της Α κατηγορίας BlueStarFerries. Φωνάζουν για την διαιτησία οι Λινδιακοί που τους ακυρώθηκε γκολ στο 91′ για οφ σάιντ.

Το παιχνίδι στοπρωτο μέρος είχε τρία γκολ. Στο 27′ ο Παπαιωαννου εκανε σεντρα- σουτ και η μπάλα φου πήρε περίεργη τροχιά κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Άμεση ηταν η απάντηση των φιλοξενουμένων καθώς στο 29′ ο Παπαοικονομου  σέντραρε και ο Αλέκος Κακλαμανος με κεφάλια έκανε το 1-1.

Στο 36′ οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Μανώλη Χαρίτο που σημειωσε το 2-1.

Στην επανάληψη η ποιότητα του παιχνιδιού ηταν κακή και μέχρι το φινάλε δεν αλλαξε κάτι.

Πάντως στο 91′ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Κακλαμανο, μετα απο σέντρα του Παπαοικονόμου, ωστόσο το σημαιάκι του βοηθού Μοσχάτου ηταν σηκωμένο και το γκολ ακυρώθηκε ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων απο τους Λινδιακούς.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Μοσχάτος, Καζάς

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Μήλιος, Καστανίδης, Παπαδόπουλος, Διακοβασιλείου, Καλοπήτας, Παπαοικονόμου, Μπεννούρ (88′ Καμμάς), Λαγοπάτης (65′ Πέρος), Χάριτος Ε., Χάριτος Β., Κοντός (86′ Χρυσαφίδης)

ΚλεόβουλοΚ: Χρυσανθής, Λάμπης, Ανδρεόπουλος, Κωστάκης, Κουκουτσέλας, Μπάρδης, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος (86′ Κολιαδης), Κακλαμάνος Αλ., Κολιοκώστας, Αναστασιάδης