Μοίρασαν τα… ημίχρονα και τους βαθμούς στα Μαριτσά

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής και Διαγόρας Βατίου στο γήπεδο Μαριτσών για την 8η αγωνιστική της Α κατηγοριας BlueStarFerries.

Οι Μαριτσενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν στα μέσα του ημιχρόνου (22′) να ανοίξουν το σκορ χάρις την εκτέλεση κόρνερ του Παπακωνσταντή και την κεφάλια του Φελεσακη για το 1-0.

Μάλιστα οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να διπλασιασουν τα τέρματα τους, αλλά η κεφαλια του Τσουφιου στο 34′ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι Βατενοί σε κομβικό σημείο (43′) κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφαριση.

Η ατομική προσπάθεια του Κουρέλη έφερε πέ άλτο, αφού ο Κοσμάς τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή και ο ίδιος παικτης απο τα 11 βήματα έκανε το 1-1. Διαμαρτυρίες σ αυτή την υπόδειξη υπήρξαν απο τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη το σκορ δεν άλλαξε παρά την πίεση των παικτών του Καμπούρη που κορυφώθηκε στο φινάλε, με τον Κοσμά στο 89′ να αποκρούει το σουτ του Κουρέλη διατηρώντας την ισοπαλία.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Ράδος, Γιαμμουζής

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Κοσμάς, Παπακωνσταντης Κ., Κώτσος, Λορέντζος, Τσούφιος,Μπιλιας, Βασιλώττος Ε. (64′ Καρίκης Γ.), Φελεσάκης, Κουλιμπαλι, Καρίκης Γ.Δ., Τσαλώλης (82′ Μάργαρης)

Διαγόρας:Ζωγράφος Ζωαννου, Μοσχής, Πιτσουρδάκης, Ζερβός, Κυριακάκης, Παπασταμάτης, Κουρέλης (90′ Περαντινος), Τριανταφυλλίδης (70′ Γρύλλης), Παπαπουρδάνος (85′ Κοτζιάς), Χαρτοφύλλης