Έλαφος: “Ο Ροδήλιος απέκλεισε αθλητές μας”

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Ρ. ΕΛΑΦΟΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση για άλλη μια φορά να καταγγείλει τον αποκλεισμό των αθλητών του, από τον ποδηλατικό αγώνα στις 25/10/15 που διοργανώθηκε από τον Π.Ο.Ρ. Ροδήλιο . Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον Πρόεδρο του , Γ. Παπασταματάκη, ο οποίος αντίθετα με τους ισχύοντες κανονισμούς , αποφάσισε την μη συμμετοχή των αθλητών μας, λέγοντας χαρακτηριστικά “εγώ διοργανώνω τον αγώνα και δεν σας θέλω σ΄αυτόν” . 
Έχουμε επανειλημμένως επισημάνει ότι όλες αυτές οι ενέργειες του, βλάπτουν το άθλημα, δεν βοηθούν στην ανάπτυξή του , στη μείωση των όποιων διαφορών και στη δημιουργία του καλού κλίματος που έχει ανάγκη η ποδηλασία στη Ρόδο, για να έρθει στο επίπεδο που της αξίζει . Και σίγουρα η απουσία οποιουδήποτε σωματείου από τους αγώνες δεν βοηθά στη συμπλήρωση του ελάχιστου απαιτούμενου αριθμού συμμετοχών κάθε αγωνιστικής κατηγορίας . 
Ο Σύλλογος μας δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος σε τέτοιες συμπεριφορές, αποκλεισμούς και εκβιασμούς του τύπου “καθίστε ήσυχα , γιατί ούτε του χρόνου θα τρέχετε” και θα ασκήσει αρμοδίως κάθε νόμιμο δικαίωμά του! Οι δε τοπικοί φορείς που ενισχύουν αυτό το σωματείο ή έχουν σκοπό να το κάνουν για τη διοργάνωση αγώνων, πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα παραπάνω γεγονότα, που δεν έχουν προηγούμενο σε όλη την Ελλάδα!