Κοιλιάρας: “Δεν είμαστε αουτσάϊντερ”

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι της ομάδας του με τον ΟΦΗ, για την οικογενειακή μονομαχία με τον αδερφό του Γιάννη αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία του Ιαλυσού.
«Αν είναι τόσο αισιόδοξος ο Γιάννης, ας μου το πει την Κυριακή μέσα στο γήπεδο. Δεν έχω παίξει ξανά αντίπαλος με τον αδερφό μου όμως μέσα στο γήπεδο τα ξεχνάς όλα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το κερδίσει ο καλύτερος» είπε αρχικά ο Ηρακλειώτης μέσος για την οικογενειακή «μονομαχία» με τον αδερφό του, Γιάννη που αγωνίζεται στον ΟΦΗ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κοιλιάρας στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη
Για το ξεκίνημα του Ιαλυσού:«Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια αγωνιζόμενοι σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Αουτσάιντερ θεωρείται ο Ιάλυσος επειδή είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία. Όμως οι παίκτες, η οργάνωση και το τεχνικό τιμ δείχνει ότι δεν είμαστε αουτσάιντερ. Μέχρι στιγμής έχουμε μηδέν παθητικό και αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας».
Για τον πιθανό στόχο της ανόδου: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για άνοδο ή παραμονή. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να καλύψει αυτό το -6. Δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα και πρέπει να μοχθήσεις σε κάθε έδρα. Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής δεν είναι εύκολο, πέρυσι αγωνίστηκα στον Παναργειακό όπου ήμασταν πρώτοι για 7 μήνες και μέσα σε έναν μήνα χάσαμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ομάδες που ξεχώριζαν από την αρχή και εμείς θεωρούμαστε έκπληξη, αλλά είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για οτιδήποτε. Κάθε παιχνίδι έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ως τελικό. Όσον αφορά τα πλαστικά, είναι δύσκολο να παίζεις σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο αλλά το γνωρίζεις από την αρχή και οφείλεις να προετοιμαστείς».
Για την μέχρι τώρα παρουσία του Ιαλυσού: «Έχουμε πολύ καλή άμυνα, αυτό φαίνεται και από το μηδέν παθητικό. Όμως διαθέτουμε καλούς ποδοσφαιριστές και μεσοεπιθετικά. Όμως δεν αρκούν αυτά, χρειάζεται να είμαστε μια οικογένεια και αυτό αποδεικνύεται μέσα στο γήπεδο».
Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Αν κάνουμε το 6Χ6 δεν έχει τελειώσει τίποτα αλλά εάν χάσει ο ΟΦΗ τότε θα είναι πρόβλημα για εκείνον γιατί σε συνδυασμό με το -6, εάν παραμείνει, τότε θα μείνει 14 βαθμούς μακριά από την κορυφή».
Για τον ΟΦΗ: «Όπως φάνηκε, δεν ξεκίνησε καλά. Ο ΟΦΗ είναι ιστορική ομάδα, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όμως η φανέλα δεν παίζει ρόλο. Πρέπει να μοχθήσεις μέσα στο γήπεδο και να είσαι καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να παίρνεις τις νίκες. Ο ΟΦΗ διαθέτει έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, σε όλες τις γραμμές, δεν μπορώ να βρω κάποιο μειονέκτημα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο ΟΦΗ είναι ΟΦΗ, πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια και έχει το άγχος. Ο ΟΦΗ δεν αξίζει να βρίσκεται στην Γ Εθνική, αυτό εννοείται».
Για την ανταπόκριση του κόσμου της Ρόδου: «Ο κόσμος είναι πολύ ζεστός, η διοίκηση βρίσκεται δίπλα μας και το νησί είναι πολύ ωραίο. Υπάρχει ενθουσιασμός από τον κόσμο, βρίσκεται στο πλευρό μας γιατί ο Ιάλυσος δεν έχει βρεθεί σε υψηλή κατηγορία εδώ και αρκετά χρόνια».
Για τον Εργοτέλη: «Στον Εργοτέλη έχω περάσει αρκετά χρόνια. Έζησα πίκρες και χαρές που ήταν και περισσότερες. Είμαι επαγγελματίας, έχω οικογένεια πλέον, και πλέον σκέφτομαι εκείνη. H Football League έχει κάποιες ομάδες που ξεχωρίζουν αλλά ο Εργοτέλης έχει αποδείξει ότι αντέχει και μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό».
Για τις Κρητικές ομάδες που συμμετέχουν στην Γ Εθνική: «Με τον Κρουσώνα παίξαμε, είχε καλή απόδοση με εμάς. Προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο όπως και η Επισκοπή όμως ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς και αποσυντονίστηκαν. Διαθέτουν πολύ καλές ομάδες και μέσα στην έδρα τους δύσκολα θα πάρεις αποτέλεσμα».
Για την παρουσία του Πέτρου Μίχου: «Εννοείται ότι γνωρίζει καλά το αντικείμενο, μέχρι τώρα δουλεύουμε σωστά και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Μας αντιμετωπίζει πολύ σωστά ώστε να δίνουμε το 100% μέσα στο γήπεδο. Δουλεύουμε μαζί για 2,5 μήνες και έχουμε μάθει αρκετά από εκείνον».

athleticradio.gr