Με κόσμο ο ΟΦΗ στο Οικονομίδειο

Την στήριξη φίλων του θα έχει ο ΟΦΗ στο κυριακάτικο ματς για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος). Οι Κρητικοί φιλοξενούνται από τον Ιάλυσο και η διοίκηση των τοξοβόλων έκανε δεκτό το αίτημα των ασπρόμαυρων για παραχώρηση εισιτηρίων.

Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του ιστορικού σωματείου της Κρήτης, δόθηκαν 100 εισιτήρια από την πλευρά των πρωταθλητών Δωδεκανήσου και έτσι στις εξέδρες του Οικονομίδειου Σταδίου θα υπάρχουν φιλάθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Πρόκειται για μια σπουδαία αναμέτρηση όπου στόχος της ομάδας του νησιού μας είναι η διατήρηση του απόλυτου ενάντια σ’ έναν αντίπαλο που έχει στόχο την άνοδο και μετά το κακό ξεκίνημα, έχει ανέβει αγωνιστικά με συνεχόμενες επιτυχίες.

Διάθεση της διοίκησης των τοξοβόλων είναι η άψογη φιλοξενία των φίλων της αντίπαλης ομάδας και όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην γίνει το παραμικρό και να κερδίσει το ποδόσφαιρο.

Άλλωστε μετά από αρκετά χρόνια η παρουσία του Ιάλυσου στις εθνικές κατηγορίες δίνει την δυνατότητα στους φιλάθλους του νησιού μας να παρακολουθήσουν σπουδαίες αναμετρήσεις όπως θα είναι αυτή των πρωταθλητών Δωδεκανήσου ενάντια στον ΟΦΗ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η αποστολή των Κρητικών θα βρίσκεται από την Παρασκευή στο νησί μας και μάλιστα ζήτησε το γήπεδο για να πραγματοποιήσει προπόνηση πριν το παιχνίδι της Κυριακής όπου έχει κομβική σημεία για τις δύο ομάδες.