Με… οδηγό τον Γεωργαλλή ο Κλεάνθης πέρασε από τον Αρχάγγελο

Σπουδαία νίκη με σκορ 1-3 πέτυχε μέσα στον Αρχάγγελο επί του τοπικού Άρη ο Κλεάνθης στα πλαίσια της 9ης αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Χατ- τρικ πέτυχε ο Αντώνης Γεωργαλλής που συνεχίσει να είναι σε εξαιρετική φόρμα από την ημέρα που “μετακόμισε” στο Παραδείσι.

Οι Αρχαγγελλίτες μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και είχαν τεράστια ευκαιρία μόλις στο 10′ για να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Μπαϊρακτάρης με σουτ σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βαρέλη.

Με πολύ καλό ρυθμό συνεχίστηκε το παιχνίδι μετά απ’ αυτή την φάση και οι ροσονέρι στην πρώτη τους καλή στιγμή κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι. Ο Γεωργάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, από την οποία ο Γεωργαλλής ευστόχησε και έγραψε το 0-1 στο 16ο λεπτό της συνάντησης.

Η απάντηση από τους κιτρινόμαυρους ήταν άμεση, αφού στο 25′ ο Μπαϊρακτάρης έκανε την πλαγιοκώπηση από τα δεξιά και “σέρβιρε” έτοιμο γκολ στον Μαρκόπουλο που σε κενή εστία έκανε το 1-1 και έδειξε επίσης ότι και αυτός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στο 40′ ο Μπαϊρακτάρης στάθηκε ξανά άτυχος αφού είχε νέα προσπάθεια στο δοκάρι με σουτ και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στην ισοπαλία.

Στην επανάληψη έγινε επίσης ωραίο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ. Σαφέστατα πιο συντηρητικός ο Κλεάνθης που έπαιζε εκτός έδρας, έδωσε χώρο στον Άρη και ήταν κίνδυνος- θάνατος στην κόντρα- επίθεση.

Σε μια απ’ αυτές τις αντεπιθέσεις, οι Παραδεισιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους και πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Από την εξαιρετική κάθετη μπαλιά του πρώην κιτρινόμαυρου, Κώστα Πέλέκη, ο Γεωργαλλής στο 73′ βγήκε σε θέση τετ α τετ και νίκησε τον Καραγιάννη για το 1-2.

Όλος ο Άρης βγήκε στην συνέχεια μπροστά για να αναζητήσει την ισοφάριση, αντ’ αυτού όμως ήρθε το τρίτο γκολ των παικτών του Γιώργου Σταυριανού που κλείδωσαν τη νίκη. Οι κενοί χώροι στα μετόπισθεν της ομάδας του Μιχάλη Μανωλά έδωσε την δυνατότητα στον Σκόρπο να κερδίσει πέναλτι από τον Καραγιάννη, αφού ο έμπειρος γκολκίπερ τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή και ο Γεωργαλλής ευστόχησε και στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του γράφοντας το τελικό 1-3.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Δουλγέρης, Μπερδεμπές

Συνθέσεις:

Άρης: Καραγιάννης, Μαγιόγλου (74′ λ. τρ. Κοτσίκος), Σιέχ (60′ Σταμούλης), Ζαρκαδούλας, Συμεωνίδης, Λαμπριανός (80′ Πίτσης), Γκίκας, Χατζησάββας, Μπαϊρακτάρης, Νικηταράς, Μαρκόπουλος

Κλεάνθης: Βαρέλης, Καρίκης, Παπαδημήτριου, Δαλκίδης, Γιατσιάτσιος, Πελέκης, Σκόρπος, Γεωργάς (75′ Σορωνιάτης), Αλεξανδρίδης (85′ Γρηγοριάδης), Θάνος (60′ Δραγάτης), Γεωργαλλής