Όλα μηδέν στο Βάτι με… φωνές από τον Διαγόρα

Σ’ ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) και δεν είχε αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, Διαγόρας και Ηρακλής Λάρδου μοιράστηκαν τους βαθμούς στο Βάτι για την 9η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι για την φάση που έγινε στις καθυστερήσεις του ματς, όταν ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, ωστόσο πήρε πίσω την απόφαση του καθώς ο βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι υποδεικνύοντας οφ- σάϊντ.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν επιφυλακτικές και είχαν περισσότερο το μυαλό τους στην άμυνα. Πάντως καταγράφτηκε από μια καλή στιγμή.

Αρχικά οι Λαρδιακοί απείλησαν με τον Ταγκάεφ στο 18ο λεπτό, αλλά το πλασέ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια αν και βρίσκονταν σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.

Εν συνεχεία η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στην δική της καλή στιγμή με το σουτ του Παπουρδάνου στο 30′ όπου η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Νωρίς στην επανάληψη (46′) ο Ηρακλής είχε διπλή ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά ο Ζωγράφος είπε “όχι” στο σουτ του Ταγκάεφ και ο Μανώλης Χαρίτος που πήρε το “ριμπάουντ” αστόχησε από κοντά.

Μέχρι το φινάλε το παιχνίδι κύλησε ήρεμα με τις δύο ομάδες να έχουν συμβιβαστεί με τον βαθμό, ωστόσο ήρθε η φάση του 92′ που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους Βατενούς.

Ο Γιαννακόπουλος μπήκε στην περιοχή των κυανόλευκων και ανατράπηκε από τον Μηλιό. Ο διαιτητής Παπαβασιλείου έδειξε το σημείο του πέναλτι, ωστόσο πήρε πίσω την απόφαση του, αφού ο α’ βοηθός Σταυρούλιας είχε σηκωμένο το σημαιάκι υποδεικνύοντας σε θέση οφ- σάϊντ τον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Βατίου. Δεύτερος βοηθός ήταν ο Τσέτσος.

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Ζωγράφος, Πιτσουρδάκης, Ζωάννου, Ζερβός, Κυριακάκης, Παπασταμάτης, Μοσχής, Κουρέλης (75′ Γρύλλης), Γιαννακόπουλος, Χαρτοφύλης (55′ λ. τρ. Κοτζιάς), Παπουρδάνος (70′ Τριανταφυλλίδης)

Ηρακλής: Μηλιός, Διακοβασιλείου Στ., Παπαϊωάννου, Λαγοπάτης, Καστανίδης, Καλοπίτας, Ευαγγελίδης (50′ λ. τρ. Κοντός), Μπεννούρ (85′ Καφάλας), Ταγκάεφ, Χαρίτος Β., Χαρίτος Μ. (75′ Παπαδόπουλος)