Χοσάδας: «Εάν ο ΟΦΗ είναι ΟΦΗ, δεν φοβάται κανέναν»

 

Η μεγάλη δόξα του παρελθόντος του ΟΦΗ και μόνιμος κάτοικος Ρόδου, Βαγγέλης Χοσάδας, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι με τον Ιάλυσο και τόνισε κατηγορηματικά πως: «Δεν νομίζω ότι ο ΟΦΗ θα συναντήσει πρόβλημα αν παίξει όπως πρέπει να παίξει».

«Το μόνο ευχάριστο είναι ότι θα δω από κοντά την ομάδα που αγαπάω. Όλα τα άλλα είναι δυσάρεστα. Και η κατηγορία που παίζει και αυτά που πέρασε ο ΟΦΗ» ήταν τα πρώτα λόγια του ανθρώπου που υπερασπίστηκε την εστία του ΟΦΗ για περισσότερα από 10 χρόνια. Ο αγαπημένος «Βαγγέλας» των φιλάθλων του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον αγαπημένο του ΟΦΗ, τον κουμπάρο του Νίκο Γκουλή και βέβαια σχολίασε το παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Χοσάδας στον Athletic Radio 104,2

Για την προσπάθεια προσαρμογής του ΟΦΗ στην Γ Εθνική: «Είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ, να της πεις ξαφνικά ότι θα παίξει στην Γ Εθνική. Επειδή έχω δει όλα τα παιχνίδια του ΟΦΗ, εκτός από ένα, δεν το περίμενε ότι θα έβρισκε ομάδες που θα κλείνονται πίσω και θα παίζουν με αντεπιθέσεις. Το ίδιο θα γίνει και την Κυριακή γιατί όλες οι ομάδες φοβούνται το όνομα και την ποιότητα του ΟΦΗ. Σίγουρα, τα παιδιά είχαν επηρεαστεί στα δύο πρώτα παιχνίδια».

Για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Ρόδο: «Επειδή έτυχα στο αεροδρόμιο την Κυριακή γιατί περίμενα κάποιον γνωστό μου, είχε αρκετούς φιλάθλους του Ιαλυσού δεν μου καλοάρεσε που έβριζαν το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μια τεράστια ομάδα, δεν είναι του βεληνεκούς του Ιαλυσού και πρέπει να είναι προσγειωμένοι σε αυτά τα πράγματα. Κατά τα άλλα, ο Ιάλυσος είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ έχει την ποιότητα και το υλικό να έρθει και να κερδίσει. Κακά τα ψέμματα, ο ΟΦΗ έχει καλύτερη ομάδα από τον Ιαλυσό».

Για την πορεία του Ιαλυσού: «Δεν νομίζω ότι το περίμενε κανένας. Πιστεύω ότι η φιλοσοφία του προπονητή την άλλαξε, είναι μια φιλοσοφία με καλή αμυντική συμπεριφορά και να παίζει με αντεπιθέσεις. Έτσι, του βγήκε του Ιαλυσού και νομίζω ότι από εδώ και πέρα μέσα και έξω θα είναι δύσκολη για οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Νομίζω ότι επειδή έχω δει και κάποια παιχνίδια του Ιαλυσού, αλλά και τα 4 από τα 5 που έχει δώσει ο ΟΦΗ θεωρώ ότι έχει την καλύτερη ομάδα. Δεν το λέω επειδή την αγαπάω, το πιστεύω μου είναι ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα με σοβαρότητα και πειθαρχία γιατί διαθέτει την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία».

Για τον ΟΦΗ: «Νομίζω ότι τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα γνωρίζουν που παίζουν, διαθέτει και καλό προπονητή που είναι γνώστης του ΟΦΗ, της κατηγορίας, είναι αγαπητός στους φιλάθλους και νομίζω ότι τα παιδιά, εκτός από τα δύο πρώτα παιχνίδια, θα βρουν τον δρόμο τους και δεν είναι κάτι το δύσκολο. Με την δουλειά και την ομοιογένεια που διαθέτει, αλλά και με την οικογένεια που θα δημιουργηθεί με την παρουσία του φίλου μου και κουμπάρου μου Νίκου Γκουλή».

Για την παρουσία του Νίκου Γκουλή στον πάγκο του ΟΦΗ: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος προπονητής που θα δυσκολευτεί να πει όχι στον ΟΦΗ γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Ο Νίκος είναι γνώστης της ομάδας, της κατηγορίας αλλά και του κόσμου και όλα αυτά έχουν συντελέσει για τα τρία καλά αποτελέσματα που έχει φέρει ο ΟΦΗ».

Για το πως αντιμετωπίζεται ο ΟΦΗ στην Γ Εθνική: «Όλοι έχουν έξτρα για να κερδίσουν τον ΟΦΗ, σε όλες τις κατηγορίες. Οποιαδήποτε ομάδα έχει το έξτρα κίνητρο όμως τα παιδιά που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην ομάδα πρέπει να καταλάβουν ότι η φανέλα που φορούν είναι πολύ βαριά. Όμως δεν παίζει μπάλα η φανέλα. Όταν συνδυαστεί η φανέλα με το ποδόσφαιρο που παίζεις, τότε ο ΟΦΗ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι ο ΟΦΗ θα συναντήσει πρόβλημα αν παίξει όπως πρέπει να παίξει».

Για το αν μπορεί να ξεπεράσει το βαθμολογικό μειονέκτημα: «Αν και είναι δύσκολο αλλά ο ΟΦΗ μπορεί να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα. Έχει όλες τις δυνατότητες ως ομάδα για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα. Πως γίνεται να αφαιρεθούν έξι βαθμοί από τον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι ένας καλός ΟΦΗ μπορεί να ξεπεράσει όχι μόνο αυτό το πρόβλημα, αλλά οποιοδήποτε του παρουσιαστεί».

gentikoule.gr