“Άλωσε” την Λέρο και επέστρεψε στις επιτυχίες ο Αστέρας Μασσάρων

Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, ο Αστέρας επέστρεψε στις επιτυχίες και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι Μασσαρενοί επικράτησαν εκτός έδρας με 1-2 μέσα στην Λέρο επί της τοπικής ΑΕΛ και την άφησαν χωρίς νίκη και στον…πάτο του βαθμολογικού πίνακα μετά το πέρας της 9ης αγωνιστικής. Με δέκα ποδοσφαιριστές τελείωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 με “δράστη” τον Λευτέρη Πλαγγέτη στο 30ο λεπτό και πήγαν μ’ αυτό το σκορ στ’ αποδυτήρια. Με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48′ ο αρχηγός των Λεριών, ο Διαμαντής Τσάτσος ισοφάρισε σε 1-1, ωστόσο λίγο αργότερα έγινε η φάση όπου έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Σάββα Σταυρίδη.

Ο Φουντής υπέπεσε σε πέναλτι στο 61ο λεπτό της συνάντησης και από την άσπρη βούλα ο Χαλίλ Κιλασίν έγραψε το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο ίδιος παίκτης που έκανε την παράβαση, λίγο αργότερα αποβλήθηκε για χτύπημα πάνω στον Λαουδίκο εκτός φάσης και άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές.

Διαιτησία: Αντωνάς, Βουλγαράκης, Μαυρουδής 

Συνθέσεις:

Λέρος: Χαλκίδης, Καστής, Βασιλείου, Ντεληγιώργης (77’ Καράγκιολης), Καρπάθιος, Τσάτσος, Ηλίας (59’ Καρπαθάκης), Γιαννουκάς, Πλόχωρος, Φουντής, Μεραμπελιώτης (84’ Δράκος)

Αστέρας: Τόππος, Χατζημανώλης, Μπάρτζος (70’ Διονυσακόπουλος), Χ. Κιλασίν, Λαουδίκος, Μπαϊρακτάρης (89’ Λούππος), Νικήτας, Μίρτσεβ, Ε. Πλαγγέντης, Πατσιαούρας (88’ Δεληγιάννης), Γ. Πλαγγέντης