ΑΕΡΑ-τος στο Παραδείσι με σούπερ “Μάσα”

Στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries πέρασε ο ΑΕΡΑ που για την 10η αγωνιστική “άλωσε” το Παραδείσι με σκορ 0-2 χάρις τα γκολ του Βάντερ Μασάδο. Πρώτη ήττα μετά από καιρό για τους ροσονέρι που αγωνίζονταν από το 38′ με λιγότερο ποδοσφαιριστή.

Οι Αφαντενοί μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη τους επίσκεψη με αξιώσεις προς την περιοχή του Βαρέλη, άνοιξαν το σκορ και πήραν το προβάδισμα. “Δράστης” ο Μασάδο με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Κατσαρή για το 0-1.

Με την ψυχολογία υπέρ τους, οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα απείλησαν εκ νέου στο 30′ με το σουτ του Βραζιλιάνου που απόκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας σε κόρνερ.

Η πρώτη αντίδραση του Κλεάνθη ήρθε στο 35′ και αφού είχε καταφέρει μετά το ημίωρο να ισορροπήσει το ματς και να βγει στην επίθεση. Συγκεκριμένα ο Γεωργαλλής εκτέλεσε φάουλ και ο Αρδίζογλου απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ, με την… βοήθεια του οριζόντιου του δοκαριού.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 38ο λεπτό της συνάντησης. Ο Ατσίδης λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Κλεάνθη σταμάτησε αντικανονικά τον Αγγελίδη και αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Αυτό βοήθησε τους Αφαντενούς να πετύχουν την πολύ σπουδαία νίκη. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 59′ ο Μασάδο με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-2, αφού ο Κλεάνθης δεν μπόρεσε να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Η καλύτερη του στιγμή ήταν στο 90′ όταν ο Πάττας στο ντεμπούτο του κατά την επιστροφή του στην ομάδα του Γιώργου Σταυριανού, είδε τον Αρδίζογλου να του λέει “όχι” στην κεφαλιά του και η μπάλα στην συνέχεια χτύπησε για δεύτερη φορά στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Ράδος, Σαρρής

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Βαρέλης, Γιατσιάτσος, Καρίκης, Σορωνιάτης (65’ Πελέκης), Ατσίδης, Δαλκίδης, Σκόρπος, Αλεξανδρίδης, Παπαδημητρίου (56’ Πάττας), Γεωργαλλής, Δραγάτης (70’ Γεωργάς)

ΑΕΡΑ: Αρδίζογλου, Μαλλιάκας, Γιαννακάκης, Γαργάλης, Καψαλάκης, Κατσαρής, Ευαγγελίδης (68’ Τριχιάς), Πλύγκος, Τομάζος (88’ Νικολής), Μασάδο, Γιώργος Καντιμοίρης (80’ Καραγιάννης)