Διαγόρας Βατίου: “Μας αρνήθηκε δύο πέναλτι ο κ. Ατσικνούδας”

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα Βατίου για το παιχνίδι της ομάδας της Νότιας Ρόδου στην Ψίνθου ενάντια στην τοπική Δόξα. Όπως ισχυρίζονται οι Βατενοί, ο διαιτητής Ατσικνούδας δεν σφύριξε δύο πέναλτι υπέρ του Διαγόρα και ζητάνε την παραδειγματική τιμωρία του.

Αναλυτικά:

«Η πολιτική της ομάδας του Διαγόρα Βατίου δεν είναι να βγαίνει στα ΜΜΕ και να διαμαρτύρεται επειδή αδικήθηκε από τη διαιτησία. Όσες φορές έχει γίνει είναι γιατί υπήρχε καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Μία τέτοια περίπτωση είναι και η σημερινή στον αγώνα με τη Δόξα Ψίνθου όπου ο διαιτητής κύριος Ατσικνούδας αρνήθηκε να καταλογίσει όπως θα έπρεπε δύο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας.
Συγκεκριμένα και όταν το σκορ ήταν 1-0 ο ποδοσφαιριστής μας Γιαννακόπουλος ανατράπηκε από τον αντίπαλο αμυντικό μέσα στην περιοχή και σε προφανή θέση για γκολ και προς έκπληξη όλων ακόμα και των αντίπαλων ποδοσφαιριστών και φιλάθλων, αντί να καταλογίσει το πέναλτι και να αποβάλει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι. Στη δεύτερη περίπτωση σε σουτ ποδοσφαιριστή μας, αντίπαλος παίχτης πεσμένος στο έδαφος και λίγο πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή τη σταματάει με το χέρι. Απευθυνόμαστε στα αρμόδια όργανα και ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου διαιτητή για τα σημαντικά λάθη που έκανε και καθόρισε την έκβαση του παιχνιδιού.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Δόξας Ψίνθου για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε».