Νίκη του Φοίβου σε ματς- παρωδία στην Κρεμαστή

Σ’ ένα παιχνίδι όπου επί της ουσίας παίχθηκε ποδόσφαιρο για 45 λεπτά, ο Φοίβος για την 10η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries επικράτησε στο γήπεδο Κρεμαστής με 3-0 του Άρη Αρχαγγέλου που τελείωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές. Να αποχωρήσουν από τον αγώνα μετά το τέλος του ημιχρόνου ήθελαν οι κιτρινόμαυροι που έχουν  παράπονα από την διαιτησία, ωστόσο έμειναν και στο δεύτερο μέρος άλλαζαν πάσες για να τελειώσει το ματς.

Πριν γίνουν όλα αυτά που αναφέραμε παραπάνω, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε παιχνίδι και εκεί οι Κρεμαστενοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Δράκο στο 35′ που έγραψε από κοντά το 1-0, εκμεταλλευόμενος την ασταθής απόκρουση του Καραγιάννη στο σουτ του Ζουρούδη.

Σε μία από τις φάσεις όπου ο Άρης αναζήτησε την ισοφάριση, ο Μπαϊρακτάρης στο 38′ δέχθηκε μαρκάρισμα από αντίπαλο. Ο επόπτης Τσέτσος σήκωσε το σημαιάκι για φάουλ, αλλά η φάση συνεχίστηκε (πλεονέκτημα) από την διαιτητή αφού η μπάλα βρίσκονταν σε πόδια παικτών του Άρη. Ο Χατζησάββας σέντραρε και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τζεμαλάϊ. Η Φιλιππάκου θεώρησε ακούσια την φάση και είπε παίζεται, κάτι που δεν… συμμερίστηκαν οι Αρχαγγελίτες και διαμαρτυρήθηκαν  για πέναλτι. Στην συνέχεια ο επιθετικός του Άρη εξύβρισε τον βοηθό (Είσαι βλάκας)και αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα.

Μετά την αποβολή υπήρξαν  διαμαρτυρίες των κιτρινόμαυρων, ισχυριζόμενοι πως ο ποδοσφαιριστής τους δεν έβρισε τον βοηθό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον πάγκο και ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Μανωλάς.

Στα εναπομείναντα πέντε λεπτά της αναμέτρησης για το πρώτο ημίχρονο, ο Φοίβος παίζοντας με παίκτη περισσότερο κατάφερε να πετύχει δυο τέρμα και να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη.

Αρχικά ο Ζουρούδης στο 43′ έπειτα από σέντρα του Ορφανίδη έκανε το 2-0 με πλασέ και στο 45ο λεπτό ο Λευτέρης Δράκος σημείωσε δεύτερο προσωπικό τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 0-3, αφού όπως αναφέραμε, στην επανάληψη δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Τσέτσος, Βασιλείου

 

Συνθέσεις:

Φοίβος: Ψωμιάδης, Τζεμαλάϊ, Φελεγκάκης, Πομπού (70’ Ντόστι), Σαλαμαστράκης, Μαίλης, Κοντόγιαννος, Ζουρούδης (65’ Μήτρου), Ορφανίδης (50’ Κουδούνης), Αξιώτης, Δράκος

Άρης: Καραγιάννης, Κοτσίκος, Τσελεπίδης (46’ Νικηταράς), Ζαρκαδούλας, Σταμούλης, Συμεωνίδης (46΄ Σιέχ), Δημητριάδης, Γκίκας (46’ Χατζηνικόλας), Μαρκόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Χατζησάββας