Την… Δόξα ο Λυριστής, τις φωνές ο Διαγόρας Βατίου

Χάρις σε δύο προσωπικά τέρματα του Μιχάλη Λυριστή στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα επικράτησε με 2-0 του Διαγόρα Βατίου στο γήπεδο της Ψίνθου για την 10η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries και “σκαρφάλωσε” δύο θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Έντονες διαμαρτυρίες για τον διαιτητή Ατσικνούδα από τους Βατενούς που εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας και τονίζουν πως δεν τους δόθηκε πέναλτι σε δύο περιπτώσεις.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, αφού οι δύο ομάδες αναλώθηκαν περισσότερο σε παιχνίδι στον χώρο της μεσαίας γραμμής και απουσίαζαν οι ευκαιρίες, με εξαίρεση ένα σουτ του Γιαννακόπουλου στο 20′ που απομάκρυνε ο Ηλίας σε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Λυριστής μπήκε φουριόζος και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 65′ με προσωπικό ενέργεια που ολοκληρώθηκε με ωραίο σουτ για το 1-0 των Ψινθενών.

Στο 77′ ο Διαγόρας ζήτησε πέναλτι πάνω στον Γιαννακόπουλου που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής είπε παίζεται και δημιούργησε τα παράπονα των Βατενών, οι οποίοι ζήτησαν κι άλλο πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου της Δόξας μέσα στην περιοχή, ωστόσο η απόφαση του ρέφερι ήταν και πάλι “παίζεται”.

Ο Λυριστής στο 80′ με νέα τρομερή ενέργεια και αφού άφησε πίσω του όσους αμυντικούς βρήκε στο διάβα του, μπήκε με σλάλομ στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.