Έκανε την ανατροπή και διατήρησε το απόλυτο ο Απόλλων Καλυθιών

Σ’ ένα παιχνίδι όπου έμεινε πίσω στο σκορ, ο Απόλλων κατάφερε να αντιδράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενάντια στον Άγιο Γεώργιο και πήρε τη νίκη με 2-1 στο γήπεδο Καλυθιών για την 3η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας. Με το τρίποντο αυτό οι Καλυθενοί έκαναν το 3χ3 και διατηρήθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τα… πάντα στο πρώτο μέρος έγιναν στο τελευταίο πεντάλεπτο. Οι Μαλωνίτες άνοιξαν το σκορ και έβαλαν δύσκολα στους αντιπάλους τους που μπορεί να είχαν την υπεροχή αλλά δυσκολεύονταν να απειλήσουν την εστία του Ναούμ.

Συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό ο Τσαμπίκος Ρούφας εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση που έκανε ο Ντάνης σε μια σέντρα και από πολύ κοντά έγραψε το 0-1 για τον Άγιο Γεώργιο.

Οι κιτρινόμαυροι ωστόσο δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους μέχρι οι δύο ομάδες να πάνε στ’ αποδυτήρια και αυτό αποτέλεσε επί της ουσίας το “κλειδί” για την ανατροπή από την ομάδα του Κώστα Καμπούρη.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+1′) ο Λευτέρης Μαυρομούστακος με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 και η ομάδα του στο β’ μέρος μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο με στόχο το δεύτερο γκολ.

Αυτό ήρθε στο 68′ με την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικολού που έγραψε το 1-2, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι οι κυανοκίτρινοι συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους που στο ξεκίνημα είναι εξαιρετική.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Παπαγιαννίδης, Χαρισμανίδης

Συνθέσεις:

Απόλλων: Ντάνης, Τσίτας, Νικολός, Σταυρής, Τασσόπουλος, Κυρίτσης, Κούφαλης (76’ Μιχαλάς), Σπαχίου (88’ Κούρτη), Σίμου, Μαυρομούστακος, Γεννημαχλελής (82’ Στάθης)

Άγιος Γεώργιος: Ναούμ, Χατζηνικολού, Γεωργάς (70’ Τσακίρης), Ρούφας (61’ Κόπελος), Χατζησταμάτης, Κολλιού, Μπέρδης (81’ Κουστόβ), Κούτρης, Ντύρος, Χατζημανώλης, Πονιάς