Πάλι βλέπουν την… πλάτη του

Δεν δέχεται γκολ ούτε με… αίτηση ο Ιάλυσος. Η ομάδα του Πέτρου Μίχου παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) στον ΟΦΗ στην αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος), αλλά παραμένει πρώτη έχοντας συγκάτοικο τον Φωστήρα στην κορυφή. Πρώτη βαθμολογική απώλεια για τους τοξοβόλους, οι οποίοι στάθηκαν εξαιρετικά και τελείωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Παφιάκη στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού.

Οι ερυθροκίτρινοι απέδειξαν πως δεν είναι ομάδα… τοπικού, όπως χαρακτηριστικά έγραφαν οι Κρητικοί πριν το παιχνίδι και άφησαν το ιστορικό σωματείο αρκετά πίσω στην “μάχη” του τίτλου. Ωραία ατμόσφαιρα στο Οικονομίδειο από τους φίλους των γηπεδούχων.

Το φιλμ του αγώνα:

 4′. Ο Χατζηκοσμάς πάσαρε στον Μαθιό μέσα στην περιοχή ο οποίος σούταρε από πολύ καλό σημείο αλλά η μπάλα κόντραρε στον  Μπολάκη στη συνέχεια ξανά στον Μαθιό και κατέληξε άουτ.

 5′. Ο Πόποβιτς πήτε τη μπάλα σε θέση αριστερά μεσα στην περιοχή (απέναντι από τον Λουτριώτη), έκανε το πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου απόκρουσε πολύ ωραία. Μοιρασμένο το παιχνίδι μετά από

25 λεπτά αγώνα. Πολύ καλά στέκεται ο Ιάλυσος απέναντι στον  ΟΦΗ και δεν τον αφήνει να κάνει το παιχνίδι του.

Ημίχρονο 

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

54′ ο Φραγκουλάκης πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και έκανε το δυνατό σουτ στέλοντας την να περάσει όμως άουτ

Στο 64′ φάουλ για τον ΟΦΗ σε καλό σημείο. Επτά μέτρα έξω από την περιοχή και ακριβώς απέναντι απο την εστία του Λουτριώτη.Εκτέλεσε ωραία ο Φραγκουλάκης αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το οριστερό δοκάρι (άουτ)

71′ φάουλ  για τον Ιάλυσο στην άλλη πλευρά. Εκτέλεσε ο Χατζηκοσμάς με πολύ φάλτσο και ύψος αλλά έστειλε τη μπάλα απευθείας άουτ.

Χωρίς φάσεις μέχρι στογμής το δεύτερο ημίχρονο με τον ΟΦΗ να διατηρεί μια υπεροχή η οποία όμως είναι ανούσια. Ο Ιάλυσος εξακολουθεί να κρατάει πάρα πολύ καλά και ψάχνει έστω τη μισή ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί για να σκοράρει.

Χωρίς φάσεις μέχρι στογμής το δεύτερο ημίχρονο με τον ΟΦΗ να διατηρεί μια υπεροχή η οποία όμως είναι ανούσια. Ο Ιάλυσος εξακολουθεί να κρατάει πάρα πολύ καλά και ψάχνει έστω τη μισή ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί για να σκοράρει.

Στο 80′ ευκαιρία γι ατον ΟΦΗ. Ο Σαχινίδης βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά ο Κοκκίνης την τελευταία στιγμή του έβαλε την κόντρα και η μπάλα εξοστρακίστηκε και στη συνέχεια κατέληξε κόρνερ.

ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στον Παφιάκη στο 81′ (δεύτερη κίτρινη) για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Βιγιαφάνε.  Με δέκα ο Ιάλυσος.

Πάνω κάτω η μπάλα στα τελευταία λεπτά. Ο ΟΦΗ προσπαθεί να γίνει πιο πιεστικός αλλά τα έχει βρει σκούρα απέναντι στον ψυχωμένο και καλά οργανωμένο Ιάλυσο.

Διαιτησία: Μιχαηλίδης, Σαββόγλου, Σοφός

Συνθέσεις:

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Λιόσης,  Σταυλάς, Αθανασίου, Καρπαθάκης,, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Κοκκίνης, Κοιλιάρας, Μαθιός, Χατζηκοσμάς

ΟΦΗ: Σιμερίδης, Μπολάκης, Βιγιαφάνε, Κώτσιος, Ραπτάκης, Γκούμας, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Κοιλιάρας, Φαμπίνιο