Πήρε… φόρα η Αναγέννηση

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα, η Αναγέννηση Έμπωνας πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, καθώς για την 3η αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Αγίου Ισιδώρου με σκορ 0-3.

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 30′ ο Μανώλης Παπαχριστοδούλου έκανε το 0-1, έπειτα από παράβαση που κέρδισε ο ίδιος. Οι πράσινοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τέρμα του ίδιου παίκτη στο 55ο λεπτό της συνάντησης και έβαλαν γερές βάσεις για το τρίποντο.

Λίγο πριν το φινάλε (87′) ο Κενενούνης με κεφαλιά έβαλε το κερασάκι στην… τούρτα και διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για τους Μπονιάτες που δείχνουν να έχουν πάρει… φόρα μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα με ήττα στην πρεμιέρα και αποκλεισμό στο κύπελλο.

Διαιτησία: Αντωνάς, Βασίλας, Βλάχος

Συνθέσεις:

Άγιος Ισίδωρος: Αναστασάς, Ταμπουράς, Μόσχου Ρ., Δημητράκης Π., Αντωνόπουλος, Βονάκης, Πρέστι. Γεωργαλλής Α., Γεωργαλλής Μ. (52’ Μάνης), Διακοπαρασκευάς (70’ Σαββέλλος), Μαούνης (75’ Μόσχου Α.)

Αναγέννηση: Φλοσκάκης, Κενενούνης, Τσαγκαράκης (65’ Πεζουβανάκης), Χριστοδούλου (76’ Ζαμπελλάκης), Αλβανός, Χρυσοχόος, Τσουκαλάς, Στάππας, Θαρρενός, Χατζηγιαννάκης (52′ Μπάκης), Παπαχριστοδούλου